Press "Enter" to skip to content

Divorț-șoc în lumea showbiz-ului! Se despart după 17 ani de căsnicie

În ultima vreme s-au destrămat mai multe cupluri sudate, la care nimeni nu se gândea că se vor rupe vreodată. Aflăm acum că două celebrități s-au separat, după ce au avut o căsnicie de 17 ani. Cei doi au anunțat public că drumurile lor se despart, dar nimeni nu poate crede așa ceva.

Fotbalistul Francesco Totti divorțează

Francesco Totti, fostul mare internațional italian și soția lui, Ilary Blasi, au decis că e timpul să pună punct mariajului pe care îl au de 17 ani. Cei doi au vrut să se afle chiar de la ei că nu mai formează un cuplu și au făcut anunțul pentru toți cei care le urmăresc activitatea.

Francesco Totti and wife Ilary Blasi
‘Francesco Totti Un Capitano’ book presentation, Rome, Italy – 27 Sep 2018,Image: 388875312, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Fostul mare fotbalist al celor de la AS Roma și celebra prezentatoare TV sunt împreună de 20 de ani, iar de 17 și-au jurat iubire veșnică, dar se pare că nu și-au respectat promisiunea și au ajuns la final de drum. Italia este zguduită de veștile primite, având în vedere că au format unul dintre cele mai iubite cupluri ale momentului și nimeni nu se aștepta la așa ceva.

”Francesco Totti și Ilary Blasi vor comunica poporului italian, printr-o declarație comună, decizia de a se separa de comun acord”, au scris jurnaliștii italieni.

Fotbalistul ar fi fost infidel

S-a vorbit de mai multe ori despre un presupus divorț între ei, dar niciodată nu au recunoscut că lucrurile nu ar merge bine între ei. Se pare că fotbalistul ar fi fost infidel de mai multe ori, dar soția lui a iertat scăpările sale, până acum, când nu ar mai fi acceptat așa ceva și a decis să pună punct.

Celebritățile sunt părinții a trei copii: Cristian, Chanel și Isabel. Cei doi vor trece printr-un partaj dificil, având în vedere că fotbalistul deține o avere formidabilă. Totuși, cei doi spun că au hotărât de comun acord să divorțeze și că nu vor exista certuri în acest sens.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page