Press "Enter" to skip to content

Din ce face bani mama lui Vlad Pascu. Miruna deține 288 de apartamente

Odată cu tragedia de la 2 Mai, Miruna, mama lui Vlad Pascu, a devenit cunoscută în întreaga țară. Pe parcurs ce ancheta a evoluat, a ieșit la iveală câte proprietăți au, din ce fac bani și cine sunt, de fapt, părinții tânărului de 19 ani care a luat viețile altor doi tineri, Roberta și Sebi, de 20, respectiv 21 de ani.

Pe data de 15 septembrie, Miruna Pasu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Decizia a venit din partea Tribunalului București. Mama lui Vlad Pascu este acuzată de către procurori că ar fi încercat să influențeze martorii din dosar, că ar fi participat la petrecerile cu droguri, organizate de către tânărul de 19 ani. Ar fi adus chiar ea, în repetate rânduri, substanțe interzise la astfel de evenimente, care au fost consumate ulterior de către alți tineri. Două dintre cele care participau la ocaziile de acest tip, prietene cu cel care a produs tragedia de la 2 Mai, au depus plângere împotriva femeii.

Din ce face bani mama lui Vlad Pascu, de fapt

Potrivit datelor obținute de Gândul, părinții săi sunt Pascu Mihai Claudiu și Pascu Miruna. Cei doi au 10 firme împreună, dar și legături cu liderii interlopi. Mai mult de atât, mama sa ar avea 288 de proprietăți, iar tatăl său, 88. Acestea se află, în principal, în Sectorul 1 al Capitalei, dar și în 2 și 4. Au cu ce se mândri și în comuna 23 August 2023, potrivit NewsWeek.

La scurtă vreme după ce fiul său a produs tragedia de la 2 Mai, Miruna s-a mutat:

„Și-a dat seama că o să fie urmărită de presă și nu a dorit. Plus că vecinii o opreau și o certau. Nu i-a plăcut, voia să nu fie recunoscută de nimeni. S-a mutat într-unul dintre apartamentele achiziționate recent, pentru că acolo nu o cunoaște nimeni. Nu mai merge nici la firmă, își conduce afacerea de acasă. S-a îndepărtat de toată lumea. Sigur că vrea ca fiul ei să nu facă pușcărie”, au declarat colaboratori ai familiei Pascu, pentru CANCAN.RO.

Tragedia de la 2 Mai

Pe data de 19 august, inculpatul de 19 ani s-a urcat la volanul unui Mercedes de colecție, sub influența a trei substanțe ilegale. Roberta și Sebi au avut ghinionul de a se întâlni cu el. Când Vlad Pascu a intrat cu mașina în cei doi tineri, impactul a fost mortal pentru fata de 20 de ani și băiatul de 21 de ani. Alți trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, au reușit să scape cu viață, dar sunt spitalizați.

După ce a produs nenorocirea care a distrus două familii, copilul de bani gata a plecat de la locul accidentului. Oamenii legii l-au găsit, ulterior, în Vama Veche și l-au reținut pentru 24 de ore. Ulterior, Judecătoria Mangalia a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Printre acuzațiile pentru care este cercetat se numără: ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page