Press "Enter" to skip to content

Demisie șocantă la Guvern! Un ministru celebru a renunțat la funcția sa

În ultima perioadă, România a fost martora multor evenimente șocante, mai ales în plan politic. După demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al PNL, un alt personaj important din Guvern și-a anunțat retragerea din funcția de ministru.

A demisionat Dan Vîlceanu

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a demisionat astăzi din funcție. Oficialul era mâna dreapta a lui Cîtu si, la scurt timp după retragerea acestuia de la conducerea partidului, a decis și el să renunțe la funcția sa.

Astfel, astăzi a anunțat că i-a înaintat deja demisia premierului Nicolae Ciucă, imediat după finalizarea ședinței de Guvern. După ce vor fi făcute toate procedeele necesare, va fi decăzut din funcția sa.

„În urmă cu aproximativ o oră, după finalizarea şedinţei de Guvern, mi-am înaintat demisia domnului prim-ministru, Nicolae Ciucă, aşa cum am anunţat şi în urmă cu câteva zile de la sediul Partidului Naţional Liberal”, a spus Vîlceanu într-o conferinţă de presă

Luni, premierul Nicolae Ciucă a declarat că a discutat cu Dan Vîlceanu cu privire la demisia sa din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene şi urmează ca acesta să anunţe decizia pe care o va lua.

Vîlceanu și-a expus planul încă de sâmbătă cu privire la demisia sa. Acesta aștepta o ocazie să discute cu premierul și apoi să facă demersurile necesare pentru a se retrage. Acesta și-a explicat alegerea pe motiv că echipa din care face parte nu mai este ca inainte și nu se mai regăsește acolo, alegând, astfel, să se retragă.

El şi-a înaintat şi demisia din funcţia de secretar general al PNL. Toată lumea consideră că demisia sa a fost influențată de cea a lui Florin Citu, având in vedere că sunt extrem de apropiați.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page