Press "Enter" to skip to content

Deea Maxer nu mai poate avea copii. Artista a dezvăluit motivul pentru care nu va mai putea deveni mamă a treia oară

Deea Maxer trece printr-o dramă cunoscută de puțină lume, după ce a avut numeroase complicații, la ultima naștere.

Dinu Maxer și soția lui formează unul dintre cele mai iubite cupluri mondene din România. Cei doi au o familie frumoasă și sunt extrem de fericiți alături de cei doi copii ai lor, însă puțini știu că Deea a trecut prin clipe de coșmar după ce a adus pe lume al doilea copil, în 2019.

Cântăreața nu mai poate face copii, din cauza unor complicații apărute pe parcursul celei de-a doua sarcini.

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, artista a declarat că vestea a venit cu o ușoară dezamăgire, însă este împăcată cu situația și se bucură în continuare de familia pe care o are și pe care și-a dorit-o întotdeauna: „Nu se mai poate din punct de vedere medical. Ne rezumăm la doi, avem perechea perfectă pe care eu mi-am dorit-o întotdeauna. Dinu nu a avut încotro. Ne bucurăm de ei și îi creștem în continuare. Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate am fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină”, a povestit Deea Maxer pentru sursa citată.

Momentul în care au devenit părinți pentru a doua oară i-a făcut să radieze de fericire pe cei doi soți, cu toate că au trecut prin clipe grele, pe care nu o să le uite niciodată. Deea Maxer nu a avut deloc parte de o naștere ușoară, dat fiind faptul că artista avea varice pe organele interne.

În timpul operației de cezariană situația s-a complicat și aceasta a suferit o hemoragie, dar totul s-a terminat cu bine, până la urmă: „Mă așteptam să nu fie o operație ușoară, mai ales că aveam varice interne. Am intrat în sală, m-au dezbrăcat, m-au urcat pe masa de operație. M-au conectat la aparate. M-au întins pe pat, nu mi-am mai simțit picioarele… Mi s-au spart varicele de pe organele interne. Am avut o hemoragie. Au lucrat doi medici plus domnișoara rezidentă. Aveam la un moment dat opt pense în burtă. Mi-aduc aminte că mă gândeam cât mai durează. Într-un final, m-au cusut. Dinu a ieșit din sală. M-au dus apoi la Reanimare”, a mai precizat soția lui Dinu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page