Press "Enter" to skip to content

Decizia românească 100%, care va șoca Europa! Clubul de fotbal Universitatea Craiova anunță oficial că va boicota firmele cu capital austriac Raiffeisen Bank și OMV Petrom

Austria a blocat aderarea Romaniei în Schengen, iar clubul din Bănie a luat o decizie radicală, aplaudată de o țară întreagă.

România nu a aderat la Spațiul Schengen, chiar dacă a avut sprijinul a 26 de state membre ale Uniunii Europene. Austria a votat împotriva intrării românilor în spațiul european de liberă circulație, iar oltenii au hotărât să ia măsuri după această decizie importantă.

Universitatea Craiova, după ce aderarea României la Spațiul Schengen a fost respinsă: „A luat decizia de a sancționa companiile austriece partenere cu un boicot total”

Românii au fost foarte aproape de a primi liberă circulație în spațiul european. România și Bulgaria nu au aderat la Spațiul Schengen, după voturile Olandei și Austriei, chiar dacă olandezii s-au opus doar întrării vecinilor de peste Dunăre, iar decizia a fost luată la pachet.

Oficialii Universității Craiova au decis să rupă orice legătură cu Austria, după ce a reușit să blocheze accesul României în Spațiul Schengen. Oltenii au anunțat că vor muta conturile bancare de la Raiffeisen Bank și nu vor mai alimenta autoturismele de la stațiile OMW-Petrom.

„În urma atitudinii revoltătoare a Republicii Austria, de a bloca accesul României la Spațiul Schengen, Universitatea Craiova, fidelă principiilor înrădăcinate în ADN-ul său, a luat decizia de a sancționa companiile austriece partenere cu un boicot total.Începând din această lună, clubul își va muta conturile de la banca cu acționariat austriac Raiffeisen Bank, iar alimentarea cu combustibil și consumabile a parcului auto al Științei nu se va mai realiza în stațiile OMW-Petrom”, spun oltenii.

Oltenii renunță la cantonamentele din Austria: „Sunt părtașe la politica absurdă și discriminatorie la adresa românilor și a României”

La sfârșitul fiecărui sezon din SuperLigă, „juveții” obișnuiau să efectueze cantonamentele de vară în Austria. Chiar dacă oltenii s-au simțit foarte bine în stațiunile montane austriece, Universitatea Craiova a anunțat că următoarea destinație a „alb-albaștrilor” va fi una diferită.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page