Press "Enter" to skip to content

De unde provin ouăle care se vând în magazinele Lidl. Puțini români știu acest lucru

Lidl este unul dintre magazinele cele mai frecventate de români, iar produsele care se vând acolo au origini diferite. Ei bine, puțini români știu de unde provin ouăle pe care le cumpără des, chiar dacă informația este la îndemâna oricui.

  • De unde provin ouăle care se vând la Lidl
  • Informația este la îndemâna tuturor românilor

Românii cumpără des ouă, chiar dacă prețul lor a crescut alarmant în ultimul an, iar cele mai frecventate locuri pentru a-și face cumpărăturile din supermarketuri. Așadar, indiferent dacă este vorba despre produse pe care preferau să le cumpere din piețe, aceste magazine sunt la îndemâna oamenilor. Cu toate acestea, puțini clienți știu de unde provin ouăle din Lidl.

De unde provin ouăle pe care clienții le cumpără din magazinele Lidl

Magazinul Lidl a luat o decizie recentă în ceea ce privește provenineța ouălor, astfel că puțini oameni știu de unde provin acum. Dacă până acum românii puteau să cumpere ouă provenite de la găini care au fost crescute în baterii și notate cu cifra trei, ei bine, trebuie să știe că acestea au fost eliminate de magazin.

Acum sunt acceptate doar câteva categorii de ouă, respectiv cele provenite de la găini crescute în la sol în hale, free range cu acces permanent în aer liber sau în sistem ecologic. Pe acestea clienții le găsesc notate cu cifrele 1, 2 sau 0.

Ca oamenii să poată să facă diferența, trebuie să știe că ouăle notate cu cifra 2 provin din găini crescute în hale la sol, ouăle marcate cu cifra 1 sunt cele care provin de la găini crescute în sistem free range cu acces în aer liber, iar ouăle pe care apare cifra 0 sunt ecologice și provin de la găini din ferme, hrănite cu furaje care nu conțin conservanți sau coloranți sintetici, potrivit Antena 3 CNN.

Au fost eliminate și din rețete

Lidl a luat o decizie radicală în ceea ce privește ouăle provenite de la găini crescute în baterii. Acestea nu doar că au fost eliminate de la raft, dar au fost scoase și din rețetele preparatelor vândute în magazin. Astfel, oamenii vor consuma alimente care conțin ouă doar din categoriile enumerate mai sus. De asemenea, chiar dacă este o informație importantă pentru români, puțini acordă atenție acestui detaliu când fac cumpărături.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page