Press "Enter" to skip to content

De necrezut! Ce facultate de prestigiu a absolvit Jador? A dat chiar și la master

Ce studii are, de fapt, Jador? Artistul a uimit pe toată lumea cu postarea sa! Cu siguranță nu te-ai fi așteptat la asta!

Jador este unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi din țară și desigur, senzația momentului. Nimeni nu se aștepta să aibă un succes atât de mare și să ajungă repede la inimile tuturor.

Este iubit și apreciat de toată lumea, cu siguranță îi știți fiecare vers, însă, v-ați întrebat vreodată, ce studii are, de fapt, artistul? Ei bine, vă spunem noi!

Ce studii are, de fapt, Jador?

Jador este licențiat în studii economice, căci, a absolvit Academia de Studii Economice din București (ASE), Facultatea de Relații Economice Internaționale. Unde mai puneți că este și masterand la această specializare, deoarece a ales să își prelungească studiile! În urmă cu ceva timp, Jador le-a mărturisit fanilor că are de gând să meargă mai departe cu masterul.

Artistul a uimit pe toată lumea cu postarea sa

Una dintre fostele colege ale artistului este cea care a postat diploma de licență, iar Jador a distribuit-o imediat în profilul său, fiind tare mândru de el și, ce-i drept, are și de ce!

„Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, spunea manelistul în urmă cu ceva timp pe rețelele de socializare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page