Press "Enter" to skip to content

De ce și-a schimbat Brigitte Pastramă religia

Brigitte Pastramă a făcut o serie de dezvăluiri legate de momentele de cumpănă din viața sa. Fosta soție a lui Ilie Năstase a mărturisit în cadrul unui interviu că a decis să-și schimbe religia pentru a-și găsi liniștea și puterea de a merge mai departe în momentele cele mai grele din viață. Brigitte Pastramă a trecut de la catolicism la religia penticostală și spune că acum este o persoană schimbată în bine.

Eu am fost catolică, așa am fost botezată de părinții mei. Înainte ca să găsesc călăuzirea în credința pe care acuma o îmbrățișez, am început să vreau să mă schimb, să vreau să știu că cineva știe pas cu pas ceea ce fac. Am început să mă rușinez de lucrurile care nu erau bune din viața mea și eu am vrut să fac curățenie.

Încet, încet a început schimbarea din interior înspre exterior și am devenit un om puțin mai responsabil decât am fost, pentru că am vrut ca să fiu ajutată de aceea entitate. Atunci când conștientizezi faptul că ai multe defecte pe care trebuie să le repari începe schimbarea ta. Eu atunci când l-am cunoscut pe domnul Iisus în viața mea nu aveam nimic, absolut nimic, nu aveam copiii lângă mine, pentru că nu-mi permiteam ca să îi am lângă mine – a declarat Brigitte Pastramă pentru Antena Stars.

Îmi doresc să am o familie în Domnul. Am avut viaţa pe care am avut-o până la 40 de ani, nu mai vreau golăneală. Fiecare este cu religia lui, eu sunt tot penticostal. M-am născut ortodox. M-am botezat penticostal pentru Dumnezeu. Şi sora mea este măritată cu un penticostal. Acum m-am liniştit, am tot ce îmi trebuie acasă  declara Florin Pastramă în urmă cu ceva timp.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page