Press "Enter" to skip to content

De ce să ţii în cameră un pahar cu apă, sare şi oţet. Trucul care te salvează. Efect incredibil!

Ești curios de ce ar trebui să ții un pahar cu apă, sare și oțet în camera ta? Ei bine, răspunsul este extrem de interesant, iar efectul acestui truc te poate salva.

Locuința ta atrage tot felul de energii negative, atât de la cei care îți trec pragul, cât și de la obiectele pe care le aduci în casă. Pentru a le identifica şi elimina din căminul tău tot ce trebuie să faci este să pui în practică această metodă.  

Ia un pahar transparent şi toarnă în el sare de mare, aproximativ 1/3 din pahar. Peste sare toarnă 1/3 apă şi 1/3 oţet din vin alb. Pune paharul în camera în care crezi că energiile negative sunt mai puternice, într-un loc cât mai ascuns. Lasă-l acolo timp o zi întreagă, fără să-l miști. După 24 de ore, verifică-l. Dacă este exact aşa cum l-ai lăsat, în încăpere nu există energii negative, scrie feminis.ro.

Dacă apa este agitată sau prezintă alte elemente pe care nu le-ai observat iniţial, înseamnă că există energii negative în acea încăpere și trebuie repetată procedura, folosind de fiecare dată un pahar nou, până când apa rămâne limpede. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page