Press "Enter" to skip to content

De ce să pui zahăr pe pervazuri iarna. Trucul este unul puţin ştiut, la ce te va ajuta

Dacă ai vedea zahăr pe pervaz, primul impuls ar fi să-l iei și să-l arunci la gunoi, curățând apoi suprafața pentru a luci. Doar că nu toată lumea procedează astfel. Unii spun că zahărul are proprietăți magice, de care oamenii pot beneficia. Iată de ce ar trebui să pui zahăr pe pervazuri!

Motivul pentru care să pui zahăr pe pervaz

O filosofie chineză străveche, despre care probabil ai auzit, folosește forțele energetice pentru a armoniza indivizii cu mediul înconjurător. Este vorba despre Feng Shui. Când discutăm despre dragoste și relații, știm cu toții că nu există o soluție universală la provocările pe care le ridică.

Totuși, practicanții filosofiei Feng Shui spun că există anumite trucuri care pot ajuta oamenii să atragă în viața lor iubirea pe care și-o doresc. Unul dintre acestea presupune practicarea unui ritual cu zahăr, ce trebuie pus alături de alte produse pe pervazurile geamurilor. Se spune că vei atrage iubirea-n viața ta.

Nu te-ai gândit niciodată că zahărul, un ingredient comun din bucătărie, ar putea să fie aliatul tău în promovarea relațiilor sănătoase, nu-i așa? Ei bine, se pare că în Feng Shui, produsul în cauză, lucrând în combinație cu altele, urmărește să armonizeze energiile și să atragă iubire pentru fiecare persoană.

Lista produselor de care ai nevoie pentru ritual

  • zahăr
  • petale de trandafir roșu
  • vanilie

Cum să practici ritualul pentru a atrage iubirea

  1. Pregătește locul din casa ta în care energia curge armonios, în cazul de față pervazul geamului: înlătură mizeria, șterge praful și fă-l să lucească (pervazul reprezintă fundația solidă a relației pe care vrei să o construiești, deci este important să fie curat)
  2. Așază petale de trandafir roșu pe zahărul pregătit; floarea va infuza spațiul cu energii ale pasiunii și dragostei eterne, iar dulceața zahărului va asigura armonia și va oferi un sentiment de satisfacție.
  3. Pune zahărul cu petalele de trandafir într-un recipient frumos, atrăgător.
  4. Toarnă deasupra celor două produse câteva picături de esență de vanilie, a cărei aromă dulce va spori intenția ritualului, atrăgând vibrații pline de iubire.
  5. Așază recipientul într-un loc de pe pervaz în care vei putea să îl observi zilnic. În timp ce organizezi lucrurile, concentrează-te pe intenția de a atrage dragostea în viața ta. Vizualizează o relație plină de afecțiune, comunicare și colaborare.
  6. Schimbă petalele de trandafir roșu și adaugă esență de vanilie peste zahăr periodic, în funcție de nevoie.

Ritualul Feng Shui este simplu, însă va rămâne în subconștientul tău drept o amintire constantă a dorinței și aspirațiilor tale privind dragostea. Pe măsură ce parfumul de vanilie sau energia trandafirului roșu va umple locuința ta, te poți pregăti prin a-ți deschide inima către noi conexiuni în iubire

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page