Press "Enter" to skip to content

De ce să pui detergent lichid de rufe în toaletă. Un truc ieftin, util și ușor

Toaleta este cel mai folosit lucru din fiecare locuință, dar și cel mai dificil de curățat. Ei bine, pentru curățarea toaletei îți vom prezenta un truc ușor, ieftin și util. Toate gospodinele ar trebui să știe acest truc și să îl încerce măcar o dată. Iată de ce să pui detergent lichid în toaletă!

  • Motivul pentru care să pui detergent lichid în toaletă
  • Toate gospodinele ar trebui să știe acest truc ieftin, util și ușor

Tu ai încercat vreodată să pui detergent lichid în toaletă? Dacă nu ai făcut asta, ar cam fi cazul să o faci, deoarece vei rămâne impresionat de acest truc. Este un truc ieftin, util și ușor, de care vei fi mulțumit.

Motivul pentru care să pui detergent lichid de rufe în toaletă

În toaletă se adună cele mai multe bacterii, asta și pentru că este cel mai des folosit lucru din casă. Ei bine, află că dacă pui detergent lichid de rufe în toaletă, aceasta va fi mai curată ca niciodată și va mirosi și frumos.

Detergentul lichid pentru haine va curăța foarte bine toaleta și asta pentru că el conține substanțe care dizolvă murdăria de pe orice suprafață. Tot ce trebuie să faci este să torni jumătate de cană de detergent lichid de rufe pe toată suprafața din interior a toaletei. Lăsați detergentul de rufe să acționeze timp de 30 de minute, după care freacă foarte bine vasul toaletei cu ajutorul unei perii. După ce ai frecat toaleta, spală vasul și trage apa apoi.

Ce ingredient trebuie să pui în vasul de toaletă

De asemenea, un alt truc extrem de util te va ajuta să cureți foarte repede baia. Ingredientul pe care trebuie să-l pui în vasul de toaletă este sarea grunjoasă, astfel că datorită ei poți înlocui alte soluții din comerț pentru igenizarea toaletei.

Tot ce trebuie să faci este să pui sare grunjoasă pe o perie și să întinzi sarea pe tot vasul toaletei și să o lași să acționeze timp de o oră. Sarea grunjoasă te va scăpa de microbi și te va ajuta să ai o toaletă curată.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page