Press "Enter" to skip to content

De ce este bine să pui apă cu zahăr peste blugi. Trucul uimitor care îți vine în ajutor

Pe internet circulă o mulțime de trucuri cu care gospodinele pot acționa mai ușor asupra problemelor pe care le întâmpină, fie în curățarea locuinței sau chiar a hainelor. Așadar, acum există o metodă uimitoare cu ajutorul căreia blugii își vor păstra culoarea mai mult timp. Ce trebuie să faci.

  • Amestecul din două ingrediente pentru blugi ca noi
  • Este trucul anului

Cu siguranță multe persoane au o pereche preferată de blugi. Însă, purtată în exces, poate face ca textura și culoarea să se strice în timp. Un amestesc din două ingrediente îți vine în ajutor.

Pune apă cu zahăr peste blugi

Blugii sunt articolul vestimentar nelipsit din garderoba oamenilor. Însă, spălați în exces, aceștia se pot deteriora. Totuși, cu ajutorul unui truc blugii tăi nu se vor mai decolora.

Tot ceea ce trebuie să faci este să înmoi blugii într-o soluție preparată în casă. Așadar, este vorba despre apă, zahăr și oțet. Acest proces trebuie efectuat atât înainte, cât și după ce i-ai pus în mașina de spălat. În acest fel, blugii își vor păstra culoarea mai mult timp.

Toarnă aproximativ 5-7 litri de apă caldă într-un lighean încăpător. După aceea, adăuga o singură cană de oțet de masă 9% și 2-3 linguri de zahăr. Amestecă, apoi, ingredientele și lasă blugii în soluție, timp 40 – 50 de minute, pentru ca aceasta să acționeze complet asupra lor. După ce timpul a expirat, spală blugii cu apă rece.

Cum trebuie să speli corect blugii

O altă metodă pentru a spăla blugii este de a-i întoarce pe dos, înainte să-i pui la mașina de spălat. Astfel, perechea de pantaloni nu se va mai decolora atât de mult.

Alt truc pentru a preveni decolorarea blugilor este să îi speli la mașina de spălat, dar nu la o temperatură de 30 de grade.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page