Press "Enter" to skip to content

De ce este bine să porți roșu și să ai bani la tine în noaptea de Revelion?

Noaptea de Revelion are câteva obiceiuri și superstiții specifice, însă cel mai important este să porți roșu și să ai bani la tine în timpul trecerii dintre ani. Multe persoane știu despre aceste două tradiții, însă nu toată lumea le practică. 

Cu toții ne dorim un an mai bun și mai prosper, mai ales după acest an atât de dificil, care se apropie de final. Pentru ca 2021 să fie anul pe care îl vrem, este bine să respectăm câteva obiceiuri care ne aduc noroc și prosperitate.

Dacă vrem ca dorințele noastre să se îndeplinească, trebuie să ținem cont de aceste obiceiuri, mai ales de purtarea hainelor roșii și prezența banilor în buzunar la miezul nopții.

De ce este bine să porți roșu în noaptea de Revelion

Culoarea roșu semnifică viață, putere, dorință și dragoste. Este o culoare a extremelor, cea mai puternică și intensă dintre culorile primare. Tododată, roșul înseamnă noroc și fericire, iar această culoare se află printre favoritele multor locuitori ai planetei.

Prin urmare, dacă porți roșu în noaptea de Revelion vei avea parte de mult noroc în anul care vine, mai ales în plan sentimental. Nu doar femeile trebuie să poarte această culoare a pasiunii, ci și bărbații, pentru a avea parte de relații amoroase prospere.

În același timp, roșul îi protejează pe copii de deochi, iar pe tine te poate proteja de spiritele rele și malefice în noaptea de Revelion. Nu contează care este piesa vestimentară sau accesoriul de culoare roșie pe care trebuie să îl ai.

Fie că este vorba despre o bluză, un colier sau o piesă de lenjerie intimă roșie, energiile negative vor dispărea, făcând loc fericirii și iubirii. Este indicat să porți și ceva nou pentru ca anul următor să-ți aducă schimbări pozitive și daruri numeroase.

De ce este bine să ai bani la tine în noaptea dintre ani

O altă superstiție celebră pentru noaptea de Revelion este legată de bani. Trebuie să ai neapărat niște bani în buzunar atunci când ceasul indică ora 00:00, pentru ca 2021 să te prindă cu bani în buzunar. Se spune că dacă respecți acest obicei, vei avea parte de noroc în plan financiar.

Aurul și argintul prevestesc bogăție în noul an, așa că este bine să astfel de bijuterii sau accesorii asupra ta, în afară de banii din buzunare.

Legat de bani, miezul nopții nu trebuie să ne prindă cu datorii. Ar fi bine să te achiți de toate datoriile ca să nu te prindă noul an cu altele în locul lor. Evită să împrumuți bani, indiferent de situație. Nu cheltui bani în ultima zi din an și nici în prima zi din 2021.

Alte superstiții pentru noaptea de Revelion

Se spune că dacă mănânci 12 boabe de struguri în noaptea de Revelion, vei avea noroc în noul an. Boabele reprezintă prosperitatea, bogăția, și trebuie să mănânci exact 12, pentru că semnifică lunile anului.

Un alt obicei este acela de a consuma pește în noaptea dintre ani. Acest lucru te ajută să treci cu ușurință peste toate obstacolele din următorul an, așa cum peștii înoată în apă. Este indicat să fie primul aliment pe care îl consumi în noul an.

Miezul nopții trebuie să te găseacă cu un pahar de șampanie în mână, pe care trebuie să o bei până la fund. Toate dorințele tale se vor îndeplini și vei avea parte de un an prosper.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page