Press "Enter" to skip to content

De ce câinele tău are mișcări lente ale ochilor și îi ține întredeschiși. Toți stăpânii ar trebui să știe asta

Există multe lucruri pe care stăpânii nu le înțeleg la animalele lor de companie. Ei bine, astăzi îți vom explica de ce câinele tău are mișcări lente ale ochilor și îi ține întredeschiși. Toți stăpânii ar trebui să știe asta. Iată ce trebuie să ai în vedere despre acest lucru!

  • Motivul pentru care câinele tău are mișcări lente ale ochilor și îi ține întredeschiși
  • Toată lumea ar trebui să știe asta

Tu ai idee de ce câinele tău are mișcări lente ale ochilor și îi ține întredeschiși? Noi îți vom explica totul despre acest lucru, însă îți spunem de pe acum că nu ar trebui să te îngrijoreze acest lucru.

Motivul pentru care câinele tău are mișcări lente ale ochilor și îi ține întredeschiși

Atunci când câinele tău are ochii întredeschiși, are mișcări lente ale ochilor și pare somnoros înseamnă că este relaxat, fericit și se simte în siguranță în prezența ta, astfel că acest aspect nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare pentru tine.

Dacă animalul tău de companie se uită prin jurul lui înainte de a adormi înseamnă că verifică zona în care se află și vrea să fie foarte atent, căci se gândește că vei pleca de lângă el.

Ce spune poziția de somn a câinelui despre el

Acum îți vom explica ce spune poziția de somn a câinelui despre el. Atunci când patrupedul tău doarme pe o parte este un semn bun. Această poziție îți va arăta că el se simte în siguranță, este relaxat în locul în care este așezat, iar mediul în care se află are o temperatură adecvată pentru el.

Dacă câinele tău doarme cu botul pe labe înseamnă că se odihnește pentru un timp destul de scurt și este mereu pregătit să sară în sus în cazul în care se întâmplă ceva, fie ceva grav sau nu.

Când animalul tău de companie doarme cu burta în sus înseamnă că are o încredere deplină în mediul înconjurător și că nu simte nicio amenințare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page