Press "Enter" to skip to content

Daniela Gyorfi se lansează în afaceri. În ce și-a propus să investească cu soțul ei

Daniela Gyorfi a lipsit o vreme din atenția publică, timp în care s-a concentrat pe proiectele personale, legate de casă și familie. Cântăreața s-a mutat într-o locuință creată și amenajată după bunul ei plac, iar acum plănuiește încă o premieră, și anume lansarea în mediul de afaceri.

Daniela Gyorfi se lansează în afaceri

Într-un interviu acordat WOWbiz.ro, Daniela Gyorfi a declarat că a luat în considerare intrarea în lumea afacerilor. Ea se gândește să-și deschidă un club și are, în acest sens, tot suportul soțului ei. Vedeta nu știe ce și cum se va concretiza din visul ei, însă este decisă să meargă înainte. Daniela a spus că niciodată nu a luat în calcul să facă altceva în afară de muzică, dar acum simte și gândește diferit.

Da, iau în considerare să intru în lumea afacerilor. Ne vom deschide și noi, în curând, o afacere, un club, însă e greu. Nu m-am gândit niciodată că pot face altceva, pentru că eu am cântat foarte mult și am evenimente din martie, slavă Domnului, dar iau în considerare să mai fac și altceva. Cu siguranță, poți să te dezvolți, dacă vrei neapărat. Nu știu dacă pot face ceva spectaculos, dar mergem înainte, a dezvăluit Daniela Gyorfi, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Daniela Gyorfi despre noua ei locuință: am simțit energie pozitivă

Unul dintre cele mai bune lucruri care i s-au întâmplat cântăreței în ultima perioadă este mutarea într-o nouă locuință. Daniela Gyorfi a declarat, pentru aceeași sursă, că a simțit încă de la început energie pozitivă când a pășit în această casă. La fel a simțit și soțul ei, George Tal, iar împreună au concluzionat că este o schimbare bună pentru familia lor.

Noua locuință a Danielei Gyorfi se află la ieșire din București, într-o zonă mai retrasă, exact așa cum și-a dorit artista. Ea a declarat că este o realizare la care a tânjit mult și pe care iată că acum Dumnezeu a ajutat-o să se concretizeze. Vedeta a precizat că nu este o locuință extrem de scumpă, de ordinul milioanelor de euro, dar că a fost destul de costisitoare și a necesitat un efort financiar.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page