Press "Enter" to skip to content

Dana Grecu, despre absența de 4 ani de la TV: „O lecție uriașă, ca să prețuiesc tot ce mi se întâmplă”

Dana Grecu revine în prime time, la Etno TV, după o absență de aproape patru ani.

În tot acest timp, ea s-a dedicat familiei și celor patru copii, stând departe de televiziune. Iată ce spune despre decizia de a ieși pentru o vreme din lumina reflectoarelor!

Pentru Dana Grecu (Chera) decizia de a lua o pauză de activitate, după 17 ani de televiziune, a venit firesc, când a intrat în concediu de maternitate, la 42 de ani, odată cu nașterea fiicei ei.

‘Când le-am spus prietenilor că voi sta acasă, cu Ana, doi ani, și-au făcut cruce și nu m-au crezut. Toți au spus că nu voi rezista’, spune Dana Grecu. Dar a rezistat!

Marele regret al prezentatoarei TV este acela că nu a putut să le acorde tuturor copiilor ei, timpul și atenția pe care i le-a acordat Anei, ultimul născut.

‘În viață poți să dai orice, oricui. Dar dacă nu dai timpul tău acelui om, acelei situații, atunci nu dai nimic. Dacă îți permiți să dai timp, deja dai parte din suflet. Ana a fost mai norocoasă’, spune moderatorul TV.

Ea mărturisește că nimic nu se compară cu nevoia fizică a copiilor de a sta cu părinții și niciun cadou din lume nu poate compensa acest lucru.

‘Copiii au nevoie de noi, fizic. Copiii au nevoie să ne spună ce gândesc, ce-i supără, ce-i bucură, să ne spună toate prostiile care le trec prin cap, au nevoie să știe că suntem undeva prin casă și, dacă ne strigă, putem să le răspundem: da, sunt aici! Copiii au nevoie de timp. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că a fost extrem de bun și cu ceilalți copii, că le-a dat putere să reziste la ritmul meu nebun de a-mi face meseria.’

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page