Press "Enter" to skip to content

Daciana Sârbu a dezvăluit decizia de a adopta un copil într-un podcast cu Mihai Morar

Daciana Sârbu, soția fostului premier Victor Ponta, a făcut dezvăluiri emoționante într-un podcast recent, în care a vorbit despre decizia lor de a adopta un copil. Aceasta a fost prima oară când Daciana a vorbit în public despre această experiență deosebită.

Fetița adoptată de cuplul Ponta are acum șase ani și este în familia lor de un an. Daciana și Victor mai au doi copii biologici: Irina, în vârstă de 12 ani, și Andrei, în vârstă de 17 ani, din căsnicia lui Victor cu Roxana Ponta.

În cadrul podcastului moderat de Mihai Morar, Daciana Sârbu a dezvăluit că această decizie a fost luată în urma unei lungi reflecții și a dorinței de a-și mări familia. Ea a menționat că nu dorește să vorbească despre trecutul copilei înainte de a fi adoptată și că preferă să se concentreze asupra vieții pe care o trăiește acum.

Daciana a subliniat că au fost pregătiți să adopte orice fel de copil și că nu căutau perfecțiune sau o situație ideală. Ceea ce au dorit ei să ofere a fost iubire, deoarece consideră că au multă iubire de dăruit. Nu au considerat că o situație dificilă ar fi fost un obstacol de neînvins pentru familia lor.

Un aspect important al adopției a fost modul în care copiii existenți în familia Ponta au primit-o pe Maria, fetița adoptată. Daciana a povestit că fiica sa, Irina, își dorea foarte mult o soră și a fost extrem de fericită când Maria a devenit parte din familia lor. De asemenea, Andrei, băiatul cel mare al lui Victor Ponta, a fost de la început deschis și dispus să cedeze camera lui fetiței.

Daciana a subliniat că adopția necesită multă iubire și atenție, precum și sprijinul celor din jur. A recunoscut că procesul nu este ușor, dar a afirmat că, atunci când ai un nucleu solid și oameni care te susțin, orice efort merită.

Cuplul Ponta nu a avut criterii specifice în ceea ce privește copilul pe care doreau să-l adopte. Ei au căutat să ofere un cămin unei fetițe și au îndreptat atenția către copiii greu adoptabili. Daciana a subliniat că există o listă lungă de copii greu adoptabili și că mulți dintre aceștia nu vor avea niciodată o familie.

Atunci când a văzut-o pe Maria pentru prima dată, Daciana a simțit o conexiune specială. Fetița semăna cu soțul ei, Victor, și radia o bucurie molipsitoare. De la acea întâlnire, au știut că ea este copilul pe care-l cautau.

Daciana și Victor Ponta sunt, așadar, părinți dedicați și implicați în creșterea celor trei copii ai lor. Această experiență de adopție le-a demonstrat că procesul nu este ușor, dar cu multă iubire și susținere, nimic nu este imposibil.

Articolul prezent a oferit o perspectivă emoționantă asupra deciziei Dacianei Sârbu și a soțului său de a adopta un copil. Acest act de iubire și generozitate merită toată admirația noastră, iar copiii greu adoptabili merită să fie înconjurați de dragoste și să primească o șansă la o viață fericită alături de o familie iubitoare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page