Press "Enter" to skip to content

Cum se menține Nicola în formă, la 52 de ani. Declarații exclusive ale cântăreței chiar de ziua ei onomastică „Mă duc la clasele de…”

Cu siguranță v-o mai aduceți aminte pe Nicola! Cântăreața era foarte în vogă la începutul anilor 2000, însă acum pune pe primul loc viața de familie. La 52 de ani este o bunică fericită, dar arată surprinzător de bine. Cu ocazia zilei sale de naștere, artista a dezvăluit, la Antena Stars, ce face pentru a se menține în formă.

  • Secretul siluetei cântăreței Nicola.
  • Ce face pentru a se menține în formă, la 52 de ani.
  • Declarații exclusive, chiar de ziua sa onomastică.

În urmă cu zece ani, Nicola și-a demonstrat pasiunea și talentul la dans, în cadrul unei emisiuni televizate, cu scop umanitar. Acest lucru, spune ea, a determinat-o să continue, la modul serios. Nu este de mirare, că acum, la 52 de ani, are o siluetă nemaipomenită. Artista nu are niciun fel de operații estetice,dar se menține foarte bine în formă. Secretul l-a dezvăluit, în exclusivitate, în platoul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars.

Cum se menține Nicola în formă

Nicola, pe numele său real Nicoleta Alexandru, este cu adevărat pasionată de dansuri. Cum are copii mari și nepoțica plecată în Anglia, ea a găsit acum și timpul necesar pe care să îl dedice hobby-ului său. Rezultatele sunt pe măsură.

„După ce s-a încheiat acel capitol frumos eu să zicem că am continuat cu dansul, acasă în oglindă. De când am reluat activitatea sportivă la modul consecvent, nu azi fac, mâine nu fac.”, a povestit ea, în cadrul emisiunii.

Pentru cei curioși, cântăreața a specificat exact ce fel de dansuri adoră să practice. Ea a dezvăluit că face și exerciții destul de solicitante.

„Îmi place să mă duc la clasele de zumba, unde se dansează. Se îmbină anumite elemente de dans cu sport. Faci acolo, cel puțin în partea de încălzire faci foarte multe exerciții pentru picioare, pentru mâini. Abia după dansezi.”, a mai spus Nicola, la Antena Stars.

În definitiv, artista adoră să facă sport și spune că pauzele nu i-au fost deloc benefice.

„Eu știam că mie îmi place să fac sport. Asta n-a fost o descoperire la mine. Eu am făcut foarte mulți ani sport și sport de performanță. Am zis că e timpul să îmi fac mult mai mult timp pentru asta, pentru că efectiv simțeam nevoia. Nu neapărat că vrei să slăbești și atât. Corpul are memorie. Dacă eu, la un moment dat, l-am oprit de la activitatea asta, el a suferit.”, este de părere cântăreața.

În urmă cu ani buni, ea mărturisește că i-a fost destul de greu să se împartă între scenă și viața de familie. Are trei copii, pe care i-a crescut singură de la divorțul de compozitorul Mihai Alexandru, din 2007. Deși acum sunt mari, Nicola a rămas o mamă foarte protectoare.

„Nu aveam timp. Când au fost copiii mici. Abia îmi făceam timp atunci pentru ei: aveam evenimente, aveam emisiuni. Zici că dacă ei au crescut nu îți mai faci griji, aiurea. Cum ar fi…să nu răcească.”, ne-a mai dezvăluit artista.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page