Press "Enter" to skip to content

Cum să elimini o pată de ulei de pe haine în câteva minute. Trucul care te poate salva

Cum să elimini o pată de ulei de pe haine în câteva minute. Ai ingredientul deja în bucătărie și poți să îl folosești imediat.

Cum să elimini o pată de ulei de pe haine. Există un truc simplu care te poate salva!

Cum să elimini o pată de ulei de pe haine în câteva minute

Dacă ai avut vreodată un accident nefericit în care ai ajuns să îți pătezi o bluză preferată de ulei, atunci trebuie să știi că ai o scăpare.

Vestea bună este că poți să scapi de pată în doar câteva minute, și nu ai nevoie de niciun ingredient special pentru a face acest lucru.

Trucul cu detergentul de vase te poate salva. Tot ce este nevoie să faci este să întinzi bine haine respectivă și să torni direct peste ea o cantitate suficientă de detergent de vase cât să acopere întreaga suprafață pătată de ulei.

Lasă gelul să acționeze vreme de câteva minute până când acesta este absorbit complet de către țesătura hainei, iar apoi pune o cantitate generoasă de sare direct peste pată.

Curăța pata cu o periuță

Tot ce mai ai de făcut este să cureți toată sarea cu o periuță și apoi să o ștergi cu o cârpă umedă. După ce ai făcut toate aceste lucruri vei observa că haina ta este ca nouă.

Dacă vrei să faci un pas în plus poți să usuci zona pătată cu uscătorul de păr.

Ar trebui ca petele de ulei să dispară, dar dacă tot mai sunt unele urme inestetice atunci poți să repeți aceeași procedură până obții rezultatul dorit.

Un alt truc foarte util pentru a curăța petele de pe haine este cu spumă de ras. Aceasta ar fi soluția cea mai bună în cazul petelor de pe covoare sau de pe canapele, dacă vorbim de unele mai mici ca dimensiuni.

Pentru situațiile în care ai vărsat ulei pe haine ar mai fi bună și o felie de pâine, care poate să absoarbă umiditatea în exces, pentru ca apoi pata să se curețe normal, la mașina de spălat rufe.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page