Press "Enter" to skip to content

Cum s-a împărțit averea cântăreței Ileana Ciuculete. Instanța a decis: „Apartamentul a fost scos la vânzare cu…”

Cum s-a împărțit averea cântăreței Ileana Ciuculete. Instanța a decis, după moartea lui Cornel Galeș. Acesta a vândut, pe vremea când era în viața, vila în care a locuit cu Ileana Ciuculete. Din banii respectivi și-a cumpărat un apartament, care a fost scos la vânzare până la urmă de un executor judecătoresc. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu toată averea regretatei artiste?!

După moartea Ilenei Ciuculete, soțul acesteia, Cornel Galeș, a vândut vila în care cei doi au locuit. Bărbatul și-a cumpărat, mai apoi, un apartament, în care a stat singur. Cei doi băieți ai regretatei artiste s-au judecat timp de doi ani cu Cornel Galeș, pentru recuperarea unei cote parte, iar instanța le-a dat dreptate. Mugurel și Cristian Sfetcu au reușit, într-un final să recupereze anumiți bani din averea mamei lor.

Cornel Galeș s-a stins din viață, iar apartamentul a fost vândut de către un executor judecătoresc. Așa au reușit cei doi băieți ai Ilenei Ciuculete, să-și recupereze averea lăsată de mama lor. Mugurel și Cristian Sfetcu, cei doi băieți ai cântăreței din prima căsnicia, cea cu Valentin Sfetcu, și-au recuperat banii din averea mamei lor, la cinci ani de la moartea acesteia.

Cum s-a împărțit averea cântăreței Ileana Ciuculete

Un executor judecătoresc a scos la vânzare apartamentul cumpărat de Cornel Galeș, după ce acesta a vândut vila în care a locuit cu Ileana Ciuculete. Astfel, fiii artistei au primit o cotă parte din averea mamei lor. Apartamentul respectiv valora 150 000 de euro, din care 60 000 euro au fost amenajările de lux.

Totuși, instanța l-a scos la vânzare la un preț mic. Prețul lui a scăzut cu încă 25%, ajungând, în final, să fie vândut cu 68 000 de euro. Asta pentru că nu a apărut niciun doritor la prima strigare. Apartamenul scos la licitație are trei camere, o suprafață de peste 60 de mp și era situat la primul etaj.

Ce a avut de spus fiul regretatei artiste, Ileana Ciuculete

Mugurel Sfetcu a explicat că el și fratele său au recuperat banii, însă mai puțin cheltuielile de judecată și bunurile, care s-au împărțit după moartea artistei.

‘Apartamentul a fost scos la vânzare cu 68 000 de euro, exact suma pe care instanța a hotărât că trebuie să o primim. Practic, noi am recuperat sumele de bani, mai puțin cheltuielile de judecată și bunurile, care s-au împărțit la moartea mămicii noastre. Drepturile de autor au ajuns la noi’, a declarat, pentru FANATIKMugurel Sfetcu, fiul cel mare al cântăreței, Ileana Ciuculete. Fiica lui Cornel Galeș nu s-a prezentat în instanță și nici nu a vrut să primească ceva după moartea tatălui ei. Așadar, drepturile de autor ale cântăreței Ileana Ciuculete le-au revenit în totalitate băieților ei, Mugurel și Cristian Sfetcu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page