Press "Enter" to skip to content

Cum poți să elimini petele de transpirație de pe haine. Trucurile pe care trebuie să le știe orice gospodină

Dacă te numeri printre cei care au încercat deja produsele din comerț, iar petele nu au putut fi eliminate, ei bine, poți apela la câteva ingrediente pe care, cu siguranță, le ai în bucătărie. Nu numai că vei scăpa chiar și de cele mai „încăpățânate” urme, dar vei observa că hainele tale sunt ca noi.

  • Cum poți să elimini petele de transpirație de pe haine
  • Trucurile pe care trebuie să le știe orice gospodină

De obicei, petele de transpirație dispar imediat după ce hainele sunt spălate, dar în cazul urmelor care nu pot fi eliminate cu nimic, poți apela la câteva ingrediente pe care, cu siguranță, le ai în bucătărie.

Este bine ca până folosești anumite trucuri cu ajutorul cărora să elimini petele, să ții hainele departe de căldură, asta pentru că temperaturile ridicate nu vor face decât ca petele să se fixeze în țesătură.

Cum poți să elimini petele de transpirație de pe haine

Nu mai este un secret faptul că bicarbonatul de sodiu este util gospodinelor. Fie că e vorba de curățenie sau de spălatul hainelor, aceste ingredient face minuni și pentru petele de transpirație.

Este bine să amesteci o parte de bicarbonat de sodiu cu patru părți de apă și să lași să acționeze pentru câteva minute, iar mai apoi să clătești ca de obicei.

Tot bicarbonatul de sodiu este indicat și pentru a elimina mirosurile neplăcute, doar că este bine să adaugi o cantitate mai mare, pe lângă detergentul de rufe.

Trucurile pe care trebuie să le știe orice gospodină

La fel de eficient este și sucul de lămâie, care este indicat în cazul petelor persistente. Este bine să fie lăsat să acționeze cel puțin jumătate de oră, iar mai apoi hainele pot fi spălate ca de obicei. În schimb, pentru a elimina mirosurile neplăcute, este bine să adaugi pe lângă suc de lămâie și oțet.

Ultimul ingredient poate fi folosit și singur, pentru eliminarea petelor de transpirație. Doar că, este indicat să folosești oțet alb, pe care să îl amesteci cu apă rece.

Util este și amestecul dintre peroxid de hidrogen și apă. Pentru cei care se grăbesc și nu au prea mult timp la dispoziție, poate fi trucul ideal pentru eliminarea petelor de transpirație.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page