Press "Enter" to skip to content

Cum faci cel mai bun mujdei de usturoi pentru post. Așa peștele tău va avea un gust delicios

Este Postul Crăciunului, iar astăzi este o zi cu dezlegare la pește, dar și sărbătoarea Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Așadar, în această zi credincioșii ortodocși mănâncă pește cu mămăligă și mujdei. Ei bine, noi vă vom învăța cum să preparați cel mai bun mujdei de usturoi pentru post. Așa peștele tău va avea un gust delicios! Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

  • Cum faci cel mai bun mujdei de usturoi pentru post
  • Așa peștele tău va avea un gust delicios
  • De ce ingrediente aveți nevoie și care este modul de preparare

Cum faci cel mai bun mujdei de usturoi pentru post? Ei bine, noi avem răspunsul și vom învăța cum să-l gătiți de post. Nu aveți nevoie decât de trei ingrediente, iar modul de preparare este extrem de simplu, astfel că va fi gata în mai puțin de trei minute. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi ca peștele tău să aibă un gust care să îți încânte papilele gustative!

Cum faci cel mai bun mujdei de usturoi pentru post

Ingrediente:

  • -2 căpățâni de usturoi
  • -1 linguriță de sare
  • -2 linguri de ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:

Curățați usturoiul foarte bine de coajă, după care îl tăiați bucăți și îl puneți în mojar, apoi îl presărați cu puțină sare. Pisați foarte bine usturoiul până devine o pastă. În momentul în care a devenit o pastă, adăugați ulei, puțin câte puțin, apoi amestecați foarte foarte bine, până în momentul în care se încorporează întreaga compoziție.

Acest amestec se va emulsifia și va obține o pastă cremoasă, de culoare albă. Așa usturoiul va fi făcut de post, iar constistența și gustul lui va fi numai pun pentru pește, căci astăzi este dezlegare la pește și creștinii ortodocși îl mănâncă în această zi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page