Press "Enter" to skip to content

Cum arată Marcela Fota în costum de baie, la 45 de ani?! E criticată că se iubește cu un tinerel, dar dacă o vezi așa nici nu-i ghicești vârsta

Marcela Fota a fost dur criticată în mediul online, după ce s-a aflat că are o relație cu un bărbat mai mic decât ea. Nu-i de mirare, însă, că artista a reușit să cucerească un tânăr de 23 de ani.

Interpreta de muzică populară nu-și arată deloc vârsta, iar dovada o face chiar ultima fotografie în costum de baie, postată pe internet!

Marcela Fota arată impecabil la 45 de ani

Marcela Fota se mândrește cu o siluetă demnă de invidiat, la cei 45 de ani. Cântăreața de muzică populară este o mămică cu normă întreagă, însă nu se neglijează, atunci când vine vorba despre imaginea ei. Dovada stă chiar în fotografiile artistei din mediul online. Recent, interpreta a publicat o imagine în costum de baie, alături de fiul ei, iar fanii au rămas de-a dreptul uimiți de cât de bine se menține aceasta.

Marcela Fota iubește din nou, la aproape doi ani de la moartea soțului ei

Ultimii doi ani au fost plini de încercări pentru Marcela Fota. Artista a trecut printr-o perioadă extrem de grea, după ce tatăl copilului ei a decedat subit, în urma unui infarct. Acum, însă, se pare că destinul îi „zâmbește” din nou, căci a anunțat că este într-o nouă relație: „Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă pentru că eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu.”, a declarat Marcel Fota, în emisiunea Mirelei Vaida.

Cel care i-ar fi furat inima cântăreței de muzică populară ar fi un tânăr de 23 de ani, cu care aceasta s-a afișat, în urmă cu mai mult timp, pe rețelele de socializare. La acea vreme, însă, solista ar fi declarat că bărbatul este un simplu amic.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page