Press "Enter" to skip to content

Cum arată mâinile Danei Roba în prezent, după ce make-up artista a fost mutilată de soțul ei. Vedeta le-a arătat fanilor fotografii recente

Dana Roba a postat fotografii cu mâinile ei, după ce ea a fost mutilată cu un ciocan de soțul ei, Daniel Balaciu, și a trecut prin dureri cumplite. Vedeta le-a arătat fanilor ei de pe rețelele personale de socializare imagini recente. Iată cum arată mâinile make-up artistei în prezent, dar și cum se simte aceasta acum!

  • Mâinile Danei Roba acum, după ce ea a fost mutilată de soț
  • Make-up artista, fotografii recente

Dana Roba le-a arătat fanilor ei cum sunt mâinile ei în prezent, după ce vedeta a fost bătută de soțul ei și a trecut prin momente foarte grele. Make-up artista se recuperează și are mare grijă de ea acum.

Cum arată mâinile Danei Roba în prezent

În urmă cu doar câteva zile, Dana Roba a fost la prima vizită la kinetoterapeut și a început ședințele cu medicul. Pentru acest lucru a fost nevoie să își dea jos bandajele de la mâini, iar acum nu le mai are.

Recent, pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, make-up artista le-a prezentat fanilor ei cum arată mâinile sale în prezent, după ce ea a fost la ședințe de kinetoterapie. Vedeta se recuperează încetul cu încetul și face mari sacrificii pentru a-și reveni.

Alături de această postare, Dana Roba a scris și un mesaj, unde a menționat faptul că a făcut aceste poze în urmă cu o oră. Ea a spus că se bazează pe Dumnezeu și este sigură că va trece peste toate problemele pe care le are în momentul de față.

„Așa arată mâinile mele în prezent. Fotografiile sunt făcute acum o oră. 😢🙏🏼 Mă bazez doar pe Dumnezeu, știu că El mă va vindeca în totalitate”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Make-up artista poate să își folosească mâinile

Dacă în urmă cu doar câteva zile abia reușea să își miște degetele și trecerea prin dureri insuportabile, în urmă cu doar câteva ore, Dana Roba a revenit cu un videoclip cu care i-a încântat pe fanii care abia așteptau vești din partea ei. Make-up artistul reușește să aibă cât mai multă grijă de cele două fetițe ale ei, iar tot timpul ei este dedicat celor mici.

Ei bine, în urmă cu câteva ore, vedeta s-a filmat în timp ce îi împletea părul fetiței sale, Chantal, ca dovadă a faptului că poate să își miște degetele din ce în ce mai mult și să își reia obiceiurile din familie. Chiar dacă în imagini se observă faptul că are câteva răni pe mâini, se pare că acestea nu mai dor la fel de tare, iar ea își poate mișca mâinile mult mai bine și le poate folosi în diverse lucruri.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page