Press "Enter" to skip to content

Cum arată la interior casa de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Și Nea Marin i-a dat 50.000 de euro împrumut să o termine

Liviu Vârciu și-a văzut visul cu ochii, iar după patru ani în care a muncit la casa lui și a familiei sale, vedeta de la Antena 1 a finalizat lucrările. El a trebuit să facă multe sacrificii, iar în momentul în care a avut nevoie de ajutor, Nea Marin i l-a oferit. 

  • Liviu Vârciu are o casă de sute de mii de euro
  • Nea Marin l-a ajutat să-și termine construcția

În ultimii ani de zile Liviu Vârciu a făcut multe sacrificii pentru a-și putea vedea visul cu ochii, iar într-un final prezentatorul de la Antena 1 și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe pe care le avea, aceea de a deține casa pe care și-a imagininat-o mereu.

Cum arată casa de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu

Vila e una de sute de mii de euro, însă Liviu Vârciu a primit și ajutor din partea oamenilor dragi din viața lui pentru a putea duce la capăt construcția.

Totodată, Nea Marin, celebra gazdă de la Antena 1, a decis să-i sară în ajutor, astfel că i-a oferit împrumut lui Liviu Vârciu suma de 50.000 de euro pentru a putea să-și termine locuința.

„M-a ajutat, mânca-i-aș gură lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a declarat Varciu la Antena Stars.

Acum vila de lux e gata și amenajată așa cum prezentatorul și-a dorit. Are nu mai puțin de cinci dormitoare în toate cele trei etaje, iar la subsol are chiar și o sală de cinema.

“Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, mai spunea Liviu Vârciu.

Bineînțeles, jacuzzi nu avea cum să lipsească, astfel că Liviu Vârciu se bucură de un răsfăț uriaș în locuința unde stă alături de Anda Călin, dar și de cei doi copii pe care îi au împreună.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page