Press "Enter" to skip to content

Cum arată Andreea Bănică, după ce și-a injectat buzele cu acid hialuronic. Imagini cu vedeta: „Mi-a fost atât de teamă” / FOTO

Andreea Bănică a a decis că este momentul perfect pentru o nouă schimbare, astfel că artista a mers în cabinetul medicului estetician pentru a-și injecta buzele cu acid hialuronic, o procedură non-invazivă. Andreea Bănică le-a arătat imediat rezultatul fanilor și a mărturisit că este extrem de mulțumită. Iată cum arată acum!

  • Andreea Bănică, o nouă procedură non-invazivă
  • Iată cum arată acum vedeta!

Andreea Bănică se bucură de un trup de invidiat, iar vedeta are mereu grijă la felul în care arată și apelează destul de des la anumite proceduri pentru a se întreține și pentru arăta veșnic tânără. Iată imaginile!

Andreea Bănică, o nouă procedură non-invazivă

Andreea Bănică este adeptul schimbărilor, iar vedeta a decis să își injecteze buzele cu acid hialuronic. Cântăreața a povestit pe rețelele de socializare experiența prin care a trecut, dar și cât de mulțumită este de rezultat.

”Îți mulțumesc pentru buzițele mele superbe (n.r. doctor) și atât de naturale. Te apreciez enorm! Mi-a fost atât de teamă să mă las pe mâna altora, însă tu mi-ai câștigat încrederea din prima clipă.

Nu vei mai scăpa de mine indiferent câte programări ai, să știi.”, este mesajul transmis de Andreea Bănică de pe rețelele de socializare.

La ce alte proceduri a mai apelat vedeta

Andreea Bănică își dorește să arate în cea mai bună formă a ei, iar de-a lungul timpului cântăreața și-a făcut mai multe tratamente la nivelul feței și a mărturisit că apelează la aceste proceduri atunci când se adună oboseala.

”S-a adunat oboseala. Am programare la un tratament pe care-l fac pentru piele, față, gât, decolteu și abdomen. Se face special pentru calitatea pielii, pentru îmbunătățirea pielii, pentru laxitatea pielii. Abdomenul meu s-a și subțiat și o să continui acest tratament.

Este un tratament pentru piele, riduri fine la nivelul feței, brațe, abdomen, bărbie dublă, cicatrici post-acneice, vergeturi și polii dilatați. Acest tratament stimulează sinteza de colagen și face pielea să devină mai fermă și mai estetică după slăbire sau naștere”, a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page