Press "Enter" to skip to content

Cum a slăbit Raluca Bădulescu 50 de kilograme. Ce mănâncă vedeta zi de zi ca să se menţină în formă:

Raluca Bădulescu are o siluetă de invidiat, mai ales după ce și-a făcut operația de mișcorare a stomacului. Toată lumea o admiră și multe femei o întreabă ce alimentație are zi de zi pentru a se întreține.

Raluca Bădulescu și-a dorit mereu să fie slabă și cu forme, iar acum se poate mândri cu felul în care arată. Poartă mereu piese vestimentare mulate care să-i scoată formele în evidență.

Dacă în urmă cu mai multă vreme avea peste o sută de kilograme și era foarte nemulțumită de felul în care arăta, acum vedeta se simte foarte bine în pielea ei. La cei 47 de ani ai săi, Raluca Bădulescu a ajuns să cântărească doar 50 de kilograme.

„Acum am în jur de 50, 52 de kilograme. În trecut am avut și 54 de kilograme, dar greutatea a mai oscilat în timp și am ajuns și la 60 și de kilograme. Când am ajuns la 70 s-a produs declicul și am apelat la dietă, ținând cont că am operație de gastric sleeve deja făcută de câțiva ani. Dar îmi este mult mai ușor să mă țin de această dietă, pentru că se obișnuiește corpul foarte ușor cu un tip de regim pe care îl pot ține un timp îndelungat’, a spus Raluca pentru Libertatea.ro.

De când și-a făcut operația de micșorare de stomac, în urmă cu câțiva ani, viața i s-a schimbat radical. A început să aibă și grijă la alimentație, însă sport nu face deloc.

„Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că nu sunt pasionată de sport, nu merg la sală, nu alerg, nu fac mișcare.Am avut o perioadă în care a scăpat de sub control, dar am reușit să revin la formă de astăzi prin dietă. Nu o dietă anume, mănânc foarte puțin și des. Acesta este secretul.’, a mai spus vedeta tv.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page