Press "Enter" to skip to content

Cum a reacționat Adi Minune când Adriana, fiica lui cea mică, i-a spus că este însărcinată: „S-a întâmplat. Nici ea nu a știut”

Adrian Minune a venit cu primele declarații, după ce s-a aflat că fiica sa cea mică, Adriana, este însărcinată pentru prima dată.

Cu doar câteva zile în urmă, Adriana Simionescu  le-a făcut o surpriză de proporții fanilor, asta pentru că a anunțat mândră că este însărcinată pentru prima dată. Ei bine, tatăl ei, Adrian Minune, are deja experiența de a fi bunic, căci și fiica sa cea mare, Karmen, i-a oferit o nepoțică, însă acum a vorbit pentru prima dată despre sarcina Adrianei.

În primă fază, cântărețul a făcut o glumă, spunând că dacă va deveni bunic pentru a doua oară, asta nu înseamnă că a îmbătrânit. Artistul se consideră un om mai bogat, căci familia sa se va înmulți și în doar câteva luni va apărea un nou membru.

„Da! Voi fi din nou bunic! Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat, am mai mulți oameni în casă. Adriana nu a ținut secret, nici ea nu a știut că e gravidă, s-a întâmplat”a declarat manelistul.

Adriana Simionescu: „Avem foarte mari emoții”

Cea care le-a dat fericita veste fanilor a fost chiar Adriana Simionescu, care a declarat în urmă cu doar câteva zile că este însărcinată.

Totodată, de precizat este că, tânăra va împlini vârsta de 20 de ani pe data de 9 decembrie, așa că petrecerea aniversară va fi mai specială, asta

pentru că va sărbători și sarcina, dar și ziua de naștere.

„Da, sunt însărcinată, avem foarte mari emoții.”,   a spus Adriana, pentru  Click.ro.

Cât despre nuntă, fericitul eveniment ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, însă din cauza unui deces în familie, Adriana și logodnicul său au amânat, dar acum cei doi tineri se pregătesc să se căsătorească religios și civil.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page