Press "Enter" to skip to content

Culiță Sterp, drogat în timpul accidentului? Dezvăluiri de ultimă oră despre starea lui de la volan

Culiță Sterp, drogat în timpul accidentului? Dezvăluiri de ultimă oră despre starea lui de la volan. Surse apropiate anchetatorilor care se ocupă de cercetarea cazului cântărețului de manele susțin că bărbatul era drogat la momentul producerii accidentului din Cluj-Napoca. Ce știm până acum.

Culiță Sterp, drogat în timpul accidentului?

În urmă cu aproximativ o săptămână, Culiță Sterp a fost autorul unui accident rutier teribil, în municipiul Cluj-Napoca. Artistul se deplasa cu mașina spre Lacul Tarnița, unde urma să filmeze un videoclip. În drum spre destinație, s-a ciocnit cu un autoturism marca Dacia Logan.

La locul accidentului s-au deplasat o autospecială de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Vedeta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se afla în stare de șoc. Colegul de trafic, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a trebuit să fie transportat de urgență la spital.

Potrivit unui comunicat emis de autorități, Culiță Sterp nu ar fi rămas în zona în care a avut loc evenimentul rutier. Cântărețul de manele a fost identificat mai târziu de către polițiști. În urma testului cu aparatul etilotest, s-a raportat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

România TV susține că manelistul nu a fost doar beat, la momentul producerii accidentului din Cluj-Napoca. Sursa citată scrie că celebrul Culiță Sterp ar fi fost și drogat.

În ce stare se afla manelistul la volan

Cântărețul de manele a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Măsura a fost luată după ce artistul a condus cu o viteză peste limita legală, a trecut pe culoarea roșu de la semafor și a lovit din plin un participant la trafic. După ce a plecat de la locul accidentului, a fost găsit ascuns într-o toaletă publică.

„Din informațiile obținute, rezultă faptul că autoturismul a fost surprins de aparatul radar rulând cu viteza de 96 de km/h. A fost întocmit un proces-verbal de constatare a contravențiilor, cuantumul total al amenzilor fiind de 1885 de lei. A fost aplicată o amendă în valoare de 580 de lei pentru nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier, contravenientului fiindu-i de asemenea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile”, au mai transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Primele cercetări în cazul lui Culiță Sterp au arătat că manelistul era beat, la momentul producerii accidentului. Potrivit celor mai noi informații, cântărețul ar fi fost și drogat. În circumstanțele de față, oamenii legii intenționează să extindă ancheta.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page