Press "Enter" to skip to content

Cu ea a înșelat-o soțul pe Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor! Cu ce se ocupă femeia care i-a fost amantă lui Roberto Bâtlan

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor a divorțat de soțul ei, Roberto, după ce a aflat, șocată, că acesta avea o amantă de ani buni, femeie cu care, deja, s-a și căsătorit.

Cristina Bâtlan a trecut, în urmă cu câțiva ani, printr-o adevărată dramă atunci când descoperea că soțul și partenerul ei de afaceri o înșela, de ani buni deja, cu o altă femeie. FANATIK a aflat cine este femeia care, ani la rândul, i-a fost amantă soțului investitoarei de la Imperiul Leilor.

Cine este femeia care i-a fost amantă soțului Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor

Roberto, soțul investitoarei de la Imperiul Leilor, Cristina Bâtlan, a dus, ani la rândul, o viață dublă. El avea o amantă de ani buni deja, iar relația clandestină, ascunsă cu grijă, a fost cea care a făcut-o pe afaceristă să divorțeze după ce a aflat că este înșelată.

„Eu nici nu am aflat. Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă.

Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. (…) În momentul în care am aflat ne-am și despărțit, în secunda aia. Nu m-am gândit să îl iert, eu nu pot să accept minciuna”, povestea Cristina Bâtlan în podcastul lui Cătălin Măruță.

Iar femeia de care vorbește Cristina Bâtlan, a descoperit FANATIK, este Gyeresi Eszter care, pare-se, duce acum o viață de vis alături de Roberto Bâtlan, fostul soț al investitoarei de la Imperiul Leilor.

Fostă amantă, transformată în nevastă! Roberto Bâtlan s-a căsătorit cu ”cealaltă femeie”

După divorțul de Cristina Bâtlan, Roberto nu a stat mult pe gânduri și și-a asumat relația cu Gyeresi Eszter. Vacanțe de lux, pe tărâmuri exotice – petrecute, ani la rândul, în luna februarie, atunci când este vremea perfectă în Maldive, Egipt, Republica Dominicană sau alte asemenea zone paradisiace – , cadouri și plimbări romantice, sub clar de lună, cu iahturi închiriate.

Cam așa poate fi descrisă relația dintre fostul soț al investitoarei de la Imperiul Leilor cu cea care, deja, scăpase de statutul de amantă și se transformase în ”oficială”. Iar primul pas spre oficializarea relației a venit în 2019, pe 25 ianuarie, atunci când Gyeresi Eszter a anunțat că s-a logodit cu Roberto Bâtlan.

După divorțul din 2018, Cristina Bâtlan și Roberto au rămas însă amici și parteneri în afacerea pe care o au. ”A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă”, spunea Cristina Bâtlan, în podcastul lui Măruță.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page