Press "Enter" to skip to content

Cristina Șișcanu, mesaj sfâșietor de ziua fiului ei. Vedeta nu se poate bucura pe deplin

Este zi de sărbătoare în familia lui Mădălin Ionescu. Fiul său, Filip, a împlinit vârsta majoratului, 18 ani, o vârstă pe cât de frumoasă pe atât de plină de provocări. Se spune că la 18 ani începe viața cu adevărat. De ziua lui Filip, Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, i-a transmis acestuia un mesaj extrem de emoționant.

Mesajul Cristinei Ionescu pentru fiul ei, în ziua majoratului său

Filip este un copil special, iar Cristina Șișcanu a spus că de ziua lui, un ochi îi râde și celălalt îi plânge. Un vaccin făcut în primii ani din viață i-a schimbat destinul lui Filip care ar fi putut să trăiască altfel, să se bucure diferit de vârsta majoratului.

Cristina Șișcanu îl crește pe băiatul lui Mădălin Ionescu de când acesta avea 6 ani. Ea îl consideră copilul ei, primul ei copil pe care îl iubește necondiționat. În ziua în care băiatul a împlinit 18 ani, Cristina a postat pe Facebook mai multe poze în care apare cu băiatul ei, iar la descriere apare un mesaj foarte profund.

Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri… Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit. Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg. Îti doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine!, sunt cuvintele Cristinei Șișcanu.

Ce a spus Cistina Șișcanu despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu

Nu vorbește des despre acest subiect, dar când o face, Cristina Șișcanu spune exact ceea ce simte. Întrebată care este relația copiilor lui Mădălin Ionescu cu cea care le-a dat viață, Cristina a spus că ei se întâlnesc la mall, de câteva ori pe an. Vedeta nu s-a sfiit să spună că nu înțelege ce fel de relație mamă-copii este aceasta și că fosta soție a lui Mădălin Ionescu nu s-a implicat deloc în creștere și educația celor doi copii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page