Press "Enter" to skip to content

Cristina Rus, implicată într-un accident rutier. Cum se simte fosta cântăreaţă

Cristina Rus a fost implicată într-un accident rutier! Celebra cântăreață și-a îngrijorat toți fanii cu ultimele vești. Cei care o iubesc pe artistă au rămas fără reacție când au auzit de cele petrecute recent. Îngrădita solistă a trecut prin clipe teribile miercuri, 17 august. Pompierii și polițiștii s-au deplasat imediat la fașa locului. Totul s-a petrecut în zona Pieței Buzești, lângă Gara de Nord. Mașina vedetei a fost avariată. Cum se simte aceasta cum? Blondina a oferit o mărturie în exclusivitate pentru playtech.ro.

Cristina Rus, implicată într-un accident rutier: ce a pățit vedeta?

Cristina Rus a suferit un accident de mașină în zona Pieței Buzești, lângă Gara de Nord. Mașina solistei se află în afara oricărui pericol. Din păcate, blondina s-a ales cu o sperietură teribilă. Un echipaj de poliție și unul de Ambulanți au sosit cât s-a putut de repede la fața locului.

Privitorii s-au strâns imediat în jur pentru a observa ce s-a întâmplat. Mai exact, cântăreața se afla pe linia de tramvai. Ea ar fi dorit să facă stânga atunci când a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Întregul trafic a fost dat peste cap și a fost îngreunat în urma impactului.

S-au format cozi de mașini în zona menționată. Artista se afla singură în vehicul în momentul producerii incidentului. Vedeta a susținut că se simte bine și că nu a pățit nimic. Din păcate, a tras o sperietură mare. Cristina Rus deține un autoturism decapotabil marca Mercedes în valoare totală de 150.000. Vehiculul a fost avariat în urma incidentului de miercuri.

,A fost doar o sperietură…”

,,Eu sunt ok, nu am pățit nimic. A fost doar o sperietură”, a mărturisit artista în exclusivitate pentru playtech.ro.

Cristina Rus s-a retras din viața publică și a ales să aibă grijă de familia sa departe de ochii curioșilor. Ea a păstrat secret și faptul că este însărcinată pentru a treia oară chiar până în luna a șaptea, moment în care a fost dată de gol. Ea a devenit la fel de discretă și în cazul evenimentelor mondene.

Vedeta a renunțat să mai participe la diverse adunări cu alte nume cunoscute sau să frecventeze locuri unde s-ar putea întâlni cu foști colegi de breaslă.

Cristina Rus a cunoscut succesul în anii ’90, atunci când forma trupa Blondy alături de Andreea Bănică. Artista s-a căsătorit în anul 2009 cu milionarul Dragoș Bîlteanu, bărbat cu care are trei copii. Fanii așteaptă și acum ca cea din urmă să revină în fața camerelor de luat vederi.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page