Press "Enter" to skip to content

Cristina Ciobănaşu, devastată de durere! Pierdere uriaşă a actriţei: „Avea 14 ani și ceva și, din păcate, nu a mai rezistat!”

Cristina Ciobănașu trece prin momente grele după ce câinele ei, un Golden Retriever, alături de care a copilărit, a murit! Vedeta a dezvăluit că patrupedul avea 14 ani.

Cristina Ciobănaşu, devastată de durere! Vedeta a mai declart că a mai avut parte de un eveniment neplăcut, dar nu este încă pregătită să vorbească despre acest subiect.

Cristina Ciobănaşu, devastată de durere! Pierdere uriaşă a actriţei: „Avea 14 ani și ceva și, din păcate, nu a mai rezistat!”

„De curând am pierdut Golden Retriever-ul alături de care am copilărit, Tonca. Avea 14 ani și ceva și, din păcate, era foarte bolnăvioară, nu a mai rezistat. Ar mai fi o veste tristă, dar nu sunt capabilă acum s-o împărtășesc”, le-a mărturisit Cristina Ciobănașu fanilor ei de pe Instagram.

Actriţa a revenit însă cu un anunţ extraordinar: „O veste fericită este că avem un nou membru în familia de animăluțe, un puiuț de Golden Retriever, care a apărut ca prin minune. Ne-a zis cineva de el și ne-am gândit că așa a fost să fie!”.

Cristina Ciobănașu s-a născut în comuna Vorona din județul Botoșani. Cea care a îndrumat-o spre lume artistică a fost bunica ei. Din cauza greutăţilor, în 2008, Alex Velea și Cristina Stoicescu au dansat pentru visul ei la show-ul „Dansez pentru tine”.  Producătoarea Ruxandra Ion a remarcat-o şi a luat-o acasă! Imediat, Cristina Ciobănaşu a terminat şcoala gimnazială, iar apoi absolvit Liceul de Arte Dinu Lipatti, secţia actorie, devenind actriţa cunsocută de acum!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page