Press "Enter" to skip to content

Cristian Popescu Piedone, reținut de DNA pe Aeroportul Otopeni, chiar când voia să plece din țară

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a fost reținut de procurorii DNA, pe aeroportul Otopeni.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost reținut vineri, 29 aprilie, de procurorii DNA pe Aeroportul Otopeni. Acesta a fost dus la sediul instituției, însă nu se știe cu exactitate motivul audierii edilului.

Primarul Cristian Popescu Piedone, reținut de DNA pe Aeroportul Otopen

Actualul primar al Sectorului 5 a fost ridicat de ofițeri DNA în momentul în care se pregătea să plece în vacanță alături de familia sa.

În aceste momente, Cristian Popescu Piedone se află în fața procurorilor de la Direcția Națională Anticorupție pentru a da declarații într-un nou dosar.

Ar fi vorba de un dosar nou, mai exact o serie de suspiciuni de corupție destul de recente. Ancheta este într-un stadiu incipient. Edilul așteaptă să vadă despre ce este vorba.

Până la această oră, Direcția Națională Anticorupție nu a precizat despre ce dosar penal este vorba.   

Rămâne de văzut ce va spune Direcția Națională Anticorupție după audieri și dacă se va lua vreo măsură împotriva edilului Cristian Popescu Piedone.

Pe 3 mai, Cristian Popescu Piedone urmează să afle decizia definitivă în dosarul Colectiv. Curtea de Apel Bucureşti a amânat acest verdict de mai multe ori. 

În această speță, fostul primar al Sectorului 4 a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu, în legătură cu tragedia în urma căreia au decedat 64 de persoane.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page