Press "Enter" to skip to content

„Creier zero, umanitate zero” Gabriela Prisăcariu, pusă la zid după ce și-a etalat formele pe Instagram. Soția lui Oțil a reacționat vehement

Gabriela Pisăcariu a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu doar câteva luni, iar de atunci viața ei s-a schimbat în mod radical. După ce a născut, modelul a făcut tot posibilul să reobțină formele care au consacrat-o. Zis și făcut! Partenera de viață a lu Dani Oțil a dat uitării rapid kilogramele în plus, iar acum este pregătită din nou să aibă ședințe foto cu haine cât mai sexy, așa cum s-a întâmplat și de această dată, de altfel.

Gabriela Prisăcariu își ține fanii la curent cu tot ceea ce face în viața personală și împărtășește cu aceștia tot ce are pe suflet. Nu se sfiește să-și arate formele în mediul online chiar dacă unii dintre admiratorii ei o critică pentru că își expune prea mult corpul. 

Gabriela Prisăcariu, criticată de fani pe Instagram

De data aceasta, Gabriela Prisăcariu le-a arătat fanilor săi cum arată de la spate având pe ea o pereche de pijamale care îi venea foarte scurtă, astfel că se i se putea vedea posteriorul. Gestul blondinei nu a trecut netaxat de urmăritori. Unii dintre ei au fost de părere că gestul ei este deplasat, având în vedere că în momentul de față există o situație destul de dificilă pentru ucraineni. De asemenea, urmăritoarea a menționat și că bebelușul Gabrielei Prisăcariu nu va avea nimic bun de învățat de la mama sa în asemenea condiții.  

Gabriela Prisăcariu nu a lăsat lucrurile așa, ci a reacționat cu vehemență la mesajul pe care l-a primit.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page