Press "Enter" to skip to content

Coșmarul prin care a trecut Liviu Vârciu când a avut covid: “M-a distrus pe interior. Ficatul e praf”

Liviu Vârciu a trecut printr-un adevărat coșmar când a avut covid. Artistul a mărturisit că în urma investigațiilor făcute ulterior, s-a ales cu o pată pe plămâni, dar și cu probleme la ficat, chiar dacă făcuse o formă ușoară a bolii, care nu a necesitat spitalizarea.

Coșmarul prin care a trecut Liviu Vârciu când a avut covid

La câteva luni de la acest hop din viața sa, artistul a spus care este în prezent starea sa de sănătate.

„Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai uşoară de Covid, dar chiar şi aşa, analizele mi-au ieşit rău şi când am fost depistat pozitiv şi acum.

Nu am avut gust şi miros. Acum ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni. Plus că obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează.

Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă, care trebuie făcute neapărat, pentru că boala asta îți îngroașă sângele.

Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni”, povestea Liviu Vârciu pentru Impact.ro, la scurt timp după ce fusese testat pozitiv, chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, petrecute la domiciliu, izolat într-o cameră, pentru a evita contactul cu copiii și iubita, Anda Călin.

Artistul este într-o stare de sănătate bună acum

La nouă luni distanță de la îmbolnăvire, artistul a depășit orice problemă de sănătate, fiind implicat și într-o serie de proiecte, precum lansarea propriului film, care va avea loc peste numai o săptămână, după care va face petrecerea de botez a fiului său. În plus, artistul mai are de susținut și concerte, odată cu reînființarea trupei L.A, care i-a adus succesul.

”Sunt sănătos, nu mai am nimic, am trecut cu bine peste toate. Alerg de colo-colo, am multe de făcut”, a declarat Liviu Vârciu tot pentru impact.ro.

”Acum mă pregătesc de lansarea filmului, la care au fost invitați toți actorii ce fac parte din distribuție, precum și familia”, a adăugat acesta.

De asemenea, Liviu Vârciu a terminat și filmările pentru noua emisiune al cărei prezentator este, și anume, ”Prețul corect”. El a mărturisit că nu a știut să aprecieze prețul corect al unui lucru, dar că studiază mai multe oferte, ori de câte ori dorește să își cumpere un produs.

”Da, fac asta. Am fost sărac, e normal”, a adăugat acesta.

După lansarea filmului său, ”Zăpadă, ceai și dragoste”, pe 8 septembrie, artistul și partenera sa vor organiza o petrecere de botez pentru juniorul Liviu Matei.

 ”Va fi pe data de 17 septembrie. Anul trecut, când l-am botezat, nu am putut să facem și petrecerea”, a mai spus acesta.

”Matei are un an și aproape trei luni și vom organiza o petrecere cu mulți invitați. Sperăm să putem petrece și că nu vor fi din nou restricții”, a spus, la rându-i, și mama băiețelului.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page