Press "Enter" to skip to content

Corina Chiriac primește o pensie infimă după zeci de ani de carieră în muzică: „Dacă bănuiam ce vremuri vin…”

Corina Chiriac este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta are în spate 50 de ani de carieră muzicală, iar în televiziune are peste 12 ani. Cântăreața, ajunsă la vârsta de 72 de ani, este mândră de realizările sale în viață, dar răsplata pentru munca ei nu a fost pe măsură. Vedeta primește o pensie lunară extrem de mică.

În plină pandemie de coronavirus, Corina Chiriac a anunțat că părăsește televiziunea. Cântăreața a prezentat ani de zile la Național Tv, iar acum se bucură liniștită de tot ce i-a dăruit viața. În ultima perioadă, Corina Chiriac a devenit o prezență extrem de rară și la televizor.

Corina Chiriac a făcut parte din emisiunile ‘Ne-amintim Duminica’ și ‘Oprim Timpul’, de la National TV. În 2020 și-a anunțat fanii că va părăsit scena televiziunii, luând decizia de a se retrage pentru a duce o viață liniștită. Vedeta a cântărit foarte bine decizia de a părăsi televiziunea în această perioadă de pandemie.

Ce pensie încasează lunar Corina Chiriac

Corina Chiriac este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de publicul românesc. Vedeta are peste 50 de ani de carieră pe scena muzicii, dar și în televiziune. În 2020, artista a luat decizia de a se retrage din televiziune, după ce a prezentat ani de zile emisiunile ‘Ne-amintim Duminica’ și ‘Oprim Timpul’ la National TV. După o viață plină de experințe de neuitat, Corina Chiriac susține că se simte bine în prezent. Cu toate astea, după o viață petrecută pe scenă, artista primește o pensie mică. Cântăreața a mărturisit că duce grija de mâine din cauza pensiei pe care o primește din partea statului.

Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie…  Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber”., a declarat Corina Chiriac, potrivit ciao.ro.

Corina Chiriac încurajează oamenii să facă fapte bune

Corina Chiriac, 72 de ani, provine dintr-o familie de muzicieni. Mama sa a fost profesoară de pian, iar tatăl compozitor de muzică simfonică, amândoi profesori universitari la Conservatorul de muzică Ciprian Proumbescu din București. Artista este extrem de mândră de realizările sale pe plan profesional, iar în această periaodă delicată prin care întreaga lume trece, Corina Chiriac i-a îndemnat să facă fapte bune și să se bucure de viață.

Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva‘, a mai spus celebra artista.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page