Press "Enter" to skip to content

Corina Caciuc a rupt tăcerea! Cu ce se ocupă, de fapt, amanta lui Laurenţiu Reghecampf şi după ce a rămas gravidă

Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, a dezvăluit cu ce se ocupă de fapt. Asta după ce a fost acuzată de Anamaria Prodan că l-a convins pe Reghe să ia din banii familiei sale pentru a o întreţine.

Corina susţine că nu are nevoie de ajutor financiar, ea având o afacere care merge şi în perioadă de pandemie, dar şi de când este însărcinată cu copilul pe care îl va avea împreună cu antrenorul Universităţii Craiova.

„Am o afacere care s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Este o companie ce se ocupă cu relații comerciale între China și România”, a spus Caciuc, citată de fanatik.ro. Pe de altă parte, Corina ar mai deţine şi un salon de înfrumuseţare.

Corina Caciuc a vorbit pentru prima oară despre o eventuală nuntă cu Laurenţiu Reghecampf, dar amanta care l-a despărţit pe Reghe de Anamaria Prodan recunoaşte că momentul nunţii nu e chiar aproape, prioritar fiind bebeluşul.

„Deocamdată, prioritate are bebelușul nostru. Apoi, vom lua totul pas cu pas. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina, pentru sursa citată.

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au vorbit în premieră despre relaţia lor şi despre copilul care urmează să se nască în acest an. Cei doi nu s-au mai ascuns şi au făcut, luna trecută, un pictorial spectaculos. Imaginile apărute în spaţiul public au scos-o din minţi pe Anamaria Prodan, care încă nu a divorţat de antrenorul Universităţii Craiova.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos. Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți„, a declarat Corina Caciuc.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page