Press "Enter" to skip to content

Constantin Enceanu, operație de urgență! Motivul pentru care nu va putea fi prezent la concertul în memoria lui Petrica Mîțu Stoian

Constantin Enceanu nu va putea fi prezent la concertul în memoria lui Petrica Mîțu Stoian, de la Sala Palatului, în data de 18 noiembrie, asta pentru că artistul va ajunge pe mâna medicilor și va fi operat de urgență. Iată ce intervenție chirurgicală va efectua cântărețul!

  • Constantin Enceanu, pe mâna medicilor!
  • Iată ce intervenție chirurgicală va suferi artistul!

Constantin Enceanu nu va putea urca pe scenă la spectacolul în memoria prietenului său, Petrică Mîțu Stoian, pe data de 18 noiembrie, la Sala Palatului. Cântărețul va suferi o intervenție pe care tot a amânat-o de-a lungul timpului.

Constantin Enceanu, operație de urgență!

Constantin Enceanu nu va putea fi prezent la concert, și chiar dacă artistul nu va putea cânta, asta nu înseamnă ca va uita de momentele frumoase petrecute alături de colegul său de breaslă, dar și prietenul lui, Petrică Mîțu Stoian.

Constantin Enceanu va ajunge pe mâna medicilor pentru a se opera la genunchi. Cântărețul a tot amânat intervenția chirurgicală, motiv pentru care nu a putut alege o altă perioadă. Constantin Enceanu trece cu greu peste pierderea prietenului său și îi este destul de dificil să treacă peste această tragedie.

Constantin Enceanu, interviu emoționant despre pierderea prietenului său

Constantin Enceanu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că i-a fost destul de dificil să nu poată să-i spună „La mulți ani!” de ziua lui de naștere. Regretatului artist ar fi împlinit vârsta de 62 de ani.

„Era ziua lui și n-am să pot să-i spun ”La mulți ani!”, cu toate că numărul lui de telefon este încă în memoria telefonului meu. Mi-este foarte greu și e greu de exprimat în cuvinte ceea ce simți când pierzi un prieten adevărat. (…) Am ținut la Petre cred că mai ceva ca la sora mea. Eu nu m-am înțeles poate atât de bine cu sora mea, cum m-am înțeles cu Petre. Când pierzi un om de calibrul lui e foarte greu. (…) Un frate adevărat.”, a mărturisit Constantin Enceanu, la Antena Stars.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page