Press "Enter" to skip to content

Clarvăzătoarea României, previziuni sumbre despre Elena Udrea: Viața ei va fi pusă în pericol! I se va întâmpla ceva

Fostul ministru al Turismului a fost condamnat la șase ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”. Maria Ghiorghiu, cunoscută ca fiind clarvăzătoare, spune că Elena Udrea se va afla în mare pericol în închisoare, fiindcă i se va întâmpla ceva rău.

Previziuni sumbre despre Elena Udrea

”Până acum nu s-a îndeplinit ceea ce am scris eu în 2018, și anume că viața Elenei Udrea în închisoare va fi pusă în pericol. Dacă până acum a scăpat cu bine, s-ar putea ca de acum încolo viața Elenei Udrea să fie în pericol în închisoare. Chiar i se va întâmpla ceva. S-ar putea să i se întâmple ceva rău în închisoare. În acest arest va fi pusă viața în pericol a Elenei Udrea”, a anunțat Maria Gheorghiu la Antena Stars. 

Elena Udrea a părăsit România cu o zi înainte ca Instanța Supremă să ia o decizie în privința dosarului „Gala Bute”. După ce magistrații au decis să o condamne la șase ani de închisoare cu executare, Elena Udrea nu a fost găsită acasă de polițiști.

Din acest motiv, ea a fost dată în urmărire internațională. Nu a durat mult până când a fost găsită. În prezent, Elena Udrea se află în arest în Bulgaria, urmând ca săptămâna viitoare judecătorii bulgari să decidă dacă o extrădează.

Nu e prima dată când Udrea fuge din țară

Elena Udrea a mai fugit o dată din România. În anul 2018, atunci când a fost condamnată în alt dosar, Elena Udrea a fugit în Costa-Rica. Ea a fost arestată până la urmă și ulterior, extrădată în România.

În luna martie 2021, procurorii DNA au vrut să evite o astfel de întâmplare. Aceștia au cerut plasarea Elenei Udrea sub control judiciar, cu interdicția de a părăsi țara, însă două instanțe au respins solicitarea DNA. Se pare că lupul își schimbă părul, dar năravul ba.  

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page