Press "Enter" to skip to content

Circ și înjurături la America Express! Iulia Albu l-a desființat pe Mike, iubitul ei: „Ești un om de toată jena!”

Iulia Albu și Mike au luat hotărârea de a trece împreună prin provocare America Express, însă lucrurile nu s-au desfășurat deloc așa cum și-au imaginat. În loc să colaboreze și să își sudeze relația, cei doi s-au certat non-stop.

Ultima ediție a emisiunii America Express a fost marcată de un conflict imens între Iulia Albu și Mike. Tensiunile au atins cote înalte în timpul unei probe care i-a pus în dificultate, iar situația s-a agravat atunci când Mike a distrus echipamentul furnizat de producători într-o reacție șocantă.

Pare că stresul și oboseala au fost principalii vinovați în disputa dintre Iulia Albu și Mike. Cei doi parteneri au cedat sub presiune și au explodat în timpul unei probe. În această etapă a competiției, participanții trebuiau să găsească anumite obiecte, iar strategia implică faptul că unul dintre parteneri furnizează instrucțiuni, în timp ce celălalt caută obiectele necesare.

În cazul lor, Mike a fost responsabilul de a rămâne pe loc și de a oferi descrieri detaliate ale obiectelor, în timp ce Iulia se ocupa de găsirea acestora. Cu toate acestea, din cauza faptului că designerul nu a reușit să identifice rapid primele obiecte, partenerul său a refuzat să mai ofere explicații.

Mai mult decât atât, Mike nu s-a limitat doar la a refuza să ofere informații, ci a continuat să îi aducă critici aspre iubitei sale. Acest moment a fost punctul culminant în care Iulia Albu a atins limita și a ripostat pentru prima dată la crizele de nervi ale partenerului său, exprimându-și vehement frustrarea: „Taci dr*cu din gură”.

Reacția criticului de modă l-a scos din minți pe Mike, care nu s-a mai abținut deloc, iar în momentul în care a văzut-o pe iubita lui cedând a spart telefonul primit din partea producției. Gestul bărbatului a înfuriat-o și mai tare pe Iulia Albu, care a avut grijă să îi arunce unele replici acide. Creatoarea de modă l-a numit bădăran și a spus că este un om de toată jena.

„Ai spart telefonul. Ai fost un bădăran. (…) Ești un om de toată jena”, i-a spus Iulia Albu lui Mike.

Participarea la America Express a reprezentat o adevărată provocare pentru Iulia Albu și Mike, așa cum au constatat deja telespectatorii. După încheierea filmărilor, cei doi au trecut printr-o perioadă de despărțire, dar într-un timp destul de scurt au revenit la sentimente mai bune și au încercat să rezolve problemele. Cei doi au decis să urmeze terapie de cuplu, unde au avut parte de câteva confruntări intense, după cum au mărturisit chiar ei.

„Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit «uite, mai sunt și alții ca noi»”, ne-a declarat Iulia Albu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page