Press "Enter" to skip to content

Cine sunt tinerii care au murit în accidentul teribil de lângă Sibiu. Ea era studentă la Viena, iar el era fiul unui politician PSD

Doi tineri au murit, luni seară, într-un accident groaznic care a avut loc la marginea oraşului Sibiu, iar alţi doi, inclusiv şoferul, sunt internaţi în stare gravă.

Cine sunt tinerii care au murit în accidentul teribil de lângă Sibiu. Doi tineri, o fată și un băiat, au murit, luni noapte, în urma tragicului accident din zona Dedeman de pe prelungirea Bulevardului Mihai Viteazu din municipiul Sibiu. Alți doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei fiind în stare foarte gravă.

Sonja se afla într-un autoturism alături de trei prieteni, cu toții băieți, și se plimbau prin oraș. În zona Dedeman, pe prelungirea Bulevardului Mihai Viteazu de la marginea Sibiului, în jurul orei 23:00, şoferul a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un TIR parcat pe prima bandă a sensului de mers. Impactul a fost fatal atât pentru tânăra din Sibiu, care ocupa locul din dreapta-spate al mașinii, cât și pentru pasagerul din fața ei. Sonja avea doar 20 ani, era absolventă a Colegiului Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu și, după terminarea liceului, se înscrisese la o facultate în Viena, Austria. Era fiică de preot, iar mama ei este cadru didactic la o școală din Sibiu, scrie Ora de Sibiu.

Andrei Preda, celălalt tânăr decedat, avea doar 19 ani și era din Brașov. Tânărul se afla pe locul din dreapta-față al mașinii și, în urma impactului devastator, a murit pe loc. Autoturismul marca Audi era de fapt al lui, însă îl lăsase pe prietenul său să îl conducă. Părinții lui i-au transmis ultimele gânduri pe rețelele de socializare, acolo unde au și publicat o fotografie cu băiatul lor. „Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati și Matei (n.r. – celălalt copil din familie) te vom iubi mereu. Dumnezeu să te aibă în pază și să asculte rugăciunile noastre pentru tine!”, este mesajul tatălui, Emanuel Preda, antreprenor și politician, membru marcant al PSD Brașov.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page