Press "Enter" to skip to content

Cine este tatăl lui Cătălin Botezatu și de ce nu se înțelege cu el

Cătălin Botezatu a fost de curând invitat în emisiunea „La cină”, moderată de chef Adi Hădean și de Ionela Năstase. Designerul, în vârstă de 55 de ani, a vorbit deschis despre viața sa personală și despre familia sa. Fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” și-a adus aminte cu multă despre copilărie și a povestit că a fost crescut de bunica sa.

Eu mă mândresc cu originea mea. Alexandria este un oraş foarte frumos, dintr-un judeţ care a dat foarte multe valori, scriitori, pictori şi, de ce nu, politicieni. Este un oraş foarte frumos, în care am avut o copilărie extraordinară – mama o să mă certe acum, dar trebuie să spun că pe mine m-a crescut bunica mea, m-au răsfăţat bunica mea şi un întreg neam de femei, surorile mamei mele. Au contribuit la ceea ce sunt acum, la educaţia mea, pas cu pas – a dezvăluit Botezatu.

Despre tatăl său, Constantin Botezatu, designerul spune este un „Don Juan”, dar relația lui cu el nu a fost una foarte apropiată, amândoi fiind firi foarte vulcanice. Tatăl lui Cătălin și mama lui, Maria Botezatu, au divorțat pe când designerul avea o vârstă foarte fragedă, iar mai apoi s-a recăsătorit de câteva ori.

Nu prea ne înţelegem foarte bine. Nu în sensul că, Doamne fereşte… Suntem două firi foarte puternice, la fel de vulcanice. Tatăl meu a divorţat de mama mea atunci când eu eram foarte mic, s-a recăsătorit de câteva ori, este un Don Juan, cred că îmi seamănă. (râde) Îl iubesc foarte tare, deşi nu ştiu să-i arăt asta, nu ştiu să-mi arăt afecţiunea faţă de părinţi.

Întotdeauna am fost foarte rece, rar i-am spus mamei „Te iubesc”, poate în ultima perioadă… Dar nu-mi iese asta… Îi iubesc, mama e totul pentru mine, tatăl meu e tatăl meu, clar, şi-l iubesc, şi-l apreciez, şi am furat multe şiretlicuri de la el şi chestii de masculinitate – a adăugat Botezatu.

 Am trecut amândoi, din nefericire, prin nişte cumpene extraordinare, când am fost operaţi amândoi de cancer! Gândeşte-te că, în aceeaşi zi, s-a nimerit să fiu eu, în Turcia, operat de acel cancer nenorocit şi făceam o operaţie periculoasă de tip hightech, iar el făcea, în România, o operaţie la fel de periculoasă la plămâni, de cancer. Deci a fost foarte greu.

El s-a îmbolnăvit înainte, cu un an şi ceva, foarte grav, am reuşit să-l salvez efectiv pe ultima sută de metri. Şi-a revenit, numai că boala a recidivat într-un mod destul de urât şi, deşi l-am trimis prin spitale, eu am plecat, m-am îmbolnăvit şi eu, neştiind exact ce am, pentru că m-am dus la un singur control, se ştie asta – a mai precizat Cătălin Botezatu.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page