Press "Enter" to skip to content

Cine este și cum arată mama Cleopatrei Stratan. Ce profesie are Rodica

Cleopatra Stratan a aparut de multe ori in compania tatalui ei, dar putini stiu cum arata mama sa. Femeia a preferat mereu sa stea departe de lumina reflectoarelor. In articolul de astazi va prezentam cine este sotia lui Pavel Stratan si ce meserie are.

Cine este și cum arată mama Cleopatrei Stratan. Cleopatra Stratan se laudă cu o familie minunată. Pe lângă proaspătul ei soț, Edward Sanda, cântăreața se bucură de iubirea nemărginită și din partea părinților ei. Dacă pe Pavel Stratan îl cunoașteți de mai bine de un deceniu, ei bine, soția lui, Rodica, este mult mai scumpă la vedere.

Pavel Stratan și soția lui, Rodica, sunt împreună de peste 20 de ani. Aceștia au împreună doi copii superbi, pe Cleopatra Stratan și pe frățiorul ei mai mic. Amândoi sunt foarte talentați, iubind muzica.

Cea care l-a făcut tată pe Pavel Stratan a fost mereu o prezență discretă. După ce în presă au apărut mai multe speculații, Cleopatra Stratan a hotărât să spună ce relație are, de fapt, cu mama ei.

Cântăreața a declarat că se înțelege foarte bine cu cea care i-a dat naștere și că deși nu se expune atât de mult, Rodica Stratan o susține în egală măsură ca tatăl artistei.

„Mama mă susține, așa cum a fost tata, așa a fost și mama, chiar dacă nu se expune în față reflectoarelor, e întotdeauna cu mine. Am o relație foarte specială cu mama”, declara Cleopatra Stratan pentru click.ro, în urmă cu ceva timp.

Mama Cleopatrei Stratan este de profesie inginer și iubește ceea ce face. Femeia nu este pasionată doar de job. Ca hobby, ei îi place foarte mult să gătească, fiind o gospodină desăvârșită.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page