Press "Enter" to skip to content

Cine este şi cum arată iubita lui David Popovici. Cei doi se pregătesc de vacanţă FOTO

David Popovici a intrat în vacanţă, după finalele la 100 şi 200 de metri liber de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka (Japonia). Chiar dacă nu a luat nici o medalie, sportivul de 18 ani este gata să-şi ia revanşa la Olimpiada de la Paris din 2024.

Cine este şi cum arată iubita lui David Popovici. Sportivul a declarat că ar fi vrut să se întoarcă imediat la antrenamente, dar a precizat că nu va face acest lucru pentru că nu îl va ajuta.

„Trebuie să-mi iau și niște timp liber să văd ce fac cu el. Asta e dilema acuma cum îmi umplu timpul liber pentru că sunt atât de obișnuit cu munca în fiecare zi. Acum am două opțiuni: stau să îmi plâng de milă, ascult consolările oamenilor, care își fac mai multe griji pentru mine decât îmi fac eu. Sincer, am oameni mai necăjiți pentru mine decât sunt eu dezamăgit sau ceva cum nu sunt de altfel, pentru că e un concurs și așa merg concursurile, cineva trebuia să ia și locurile patru și șase. A doua opțiune e să mă gândesc la cum m-am simțit pe ultimul bazin din 200, pe ultimul sfert din 100 m și las acel sentiment să mă conducă, să fie focul pentru pentru ce urmează să antrenez”, a declarat David Popovici.

David Popovici se bucură acum de vacanţă şi s-a fotografiat alături de iubita lui, Taisia Niţuleasa, cu care formează un cuplu de ceva vreme. Taisia Nițuleasa a fost, la fel ca iubitul ei, elevă la Liceul George Coșbuc din Capitală şi este pasionată de make-up, motiv pentru care postează pe rețelele de socializare machiaje pe care le realizează. Iubita lui David Popovici este pasionată de sport, dar nu practică înotul. În schimb, îi place dansul, pe care îl  practică de mai mult timp.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page