Press "Enter" to skip to content

Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. El este și tatăl fetei sale, Rita, în vârstă de 15 ani

Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. Din păcate, celebra actrița a murit după o luptă grea cu cancerul. A avut o carieră de succes, iar pe plan personal a avut două căsătorii eșuate. Chiar și așa, Rona Hartner a devenit mamă, la scurt timp după prima căsătorie.

Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. Artista a avut două divorțuri la activ, primul avându-l în anul 2008, cu Rocco Sedano, primul soț, cu care are o fată de 15 ani, pe Rita Sumalya. A doua oară s-a căsătorit în 2019, cu Herve Camilleri, de care a divorțat în urmă cu doi ani.

Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner

Rona și Rocco s-au cunoscut în 2007, în Franța, iar în anul 2009 cei doi au divorțat, dar au rămas uniți, de dragul fiicei lor. Potrivit regretatei artiste, Rocco Sedano ar fi fost extrem de gelos și a refuzat să se căsătorească religios cu ea, motiv pentru care a decis să se despartă.

Bărbatul este dansator argentinian și are o relație extrem de specială cu Rita, fiica lor. Chiar dacă mariajul lor nu a rezistat, Rona Hartner a declarat în urmă cu ceva timp că se înțelege bine cu tatăl fiicei sale.

Relația pe care o am cu tatăl fiicei întotdeauna a fost bună, pentru că am păstrat un respect reciproc, pentru că va fi și este întotdeauna tatăl ei. Se înțeleg foarte bine, învață foarte multe de la el. Lucrează cu ea și la pian că el este jazzman.”, declara Rona Hartner.

Rona Hartner a fost una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Din păcate, vedeta a decedat joi, 23 noiembrie, după ce în urmă cu două luni a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și la creier.

În urmă cu o zi, sora ei, a făcut un anunț devastator pe rețelele de socializare, declarând că Rona Hartner se simte foarte rău și i-a îndemnat pe fanii acesteia să se roage pentru sănătatea ei. „Buna seara la toata lumea! Sunt Rinda sora Ronei. Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimile clipe .Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita eiDumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el”, a fost mesajul postat de Rinda Hartner.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page