Press "Enter" to skip to content

Cine este Robert, asistentul medical care s-a stins din viaţă sub ochii soţiei. Tânărul lucra la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Târgoviște

Moartea lui Robert a șocat o țară întreagă. Asistentul medical din Dâmbovița a decedat sub ochii soției și a copilului, la vârsta de doar 30 de ani. Iată care a fost cauza morții acestuia, de fapt!

  • Cine e Robert, asistentul medical care s-a stins din viaţă sub ochii soţiei
  • Lucra la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Târgoviște

În cursul zilei de duminică, 31 martie 2024, un bărbat din Dâmbovița, asistent medical de profesie, a murit chiar în propria casă, prbusindu-se din picioare în fața soției și a copilului lor.

Cine e Robert, asistentul medical care s-a stins din viaţă sub ochii soţiei

Robert, un asistent medical din Dâmbovița a murit subit sub ochii familiei, la doar 30 de ani. Potrivit informațiilor din cadrul anchetei desfășurate de oamenii legii, se pare că bărbatul a fost, în urmă cu o zi înainte să treacă în neființă, la Urgenţe, acuzând dureri de cap și vărsături.

Ei bine, tânărul asistent medical a murit în cursul zilei de duminică, 31 martie 2024, după ce a căzut la pământ, în fața soției și a copilului.

În urma apelului de urgență, echipajele de urgență nu au putut face nimic pentru a salva viaţa acestuia.

Lucra la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Târgoviște

Mai mult decât atât, oamenii legii au aflat că, în urmă cu doar o zi, și anume la data de 30 martie 2024, Robert a fost la Urgențe, în spitalul unde care lucra. Acesta a ajuns la unitatea medicală, după acuzând dureri de cap, vărsături şi chiar ameţeli.

Însă, în urma investigaților de care a avut parte, acesta a fost trimis acasă, medicii susținând că nu au depistat vreo afecțiune în cazul său și l-au trimis acasă.

Toți cei care l-au cunoscut pe Robert au rămas acum doar cu amintirea sa. Mai mulți colegi de-ai bărbatului au transmis mesaje în semnd e regret pentru acesta.

UNIUNEA JUDEȚEANĂ SANITAS DÂMBOVIȚA își exprimă imensul regret față de plecarea dintre noi a colegului nostru LIȚESCU ROBERT GABRIEL – reprezentant al Organizației de tineret Sanitas Dâmbovița.

Robert a demonstrat a fi un om de o valoare incontestabilă, dar care s-a stins mult prea devreme din această lume.

Ne rugăm ca Dumnezeu să îl aibă în paza Sa, iar familiei îi dorim tărie sufletească și multă putere.

Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace!„, este mesajul postat de UNIUNEA JUDEȚEANĂ SANITAS DÂMBOVIȚA.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page