Press "Enter" to skip to content

Cea mai neagră veste despre Shannen Doherty din Beverly Hills

Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar acum a oferit fanilor o veste nespus de tristă. Se pare că boala necruțătoare de care suferă a recidivat și a început să-i afecteze creierul. Actrița încearcă să-și mențină optimismul, deși cancerul se alfă într-un stadiu terminal, iar zilele îi sunt numărate.

Cancerul a recidivat. Actrița Shannen Doherty se luptă pentru propria viață

Într-o postare emoţionantă pe Instagram, Doherty a împărtăşit un videoclip cu ea primind tratament cu radiaţii, şi a scris că o radiografie pe care a făcut-o la începutul lunii ianuarie, a arătat faptul că cancerul a metastazat în zona creierului.

Actriţa în vârstă de 52 de ani, cunoscută pentru rolurile din seriale de televiziune precum „Charmed” şi „Beverly Hills, 90210”, a scris câteva cuvinte care au atras mii de cuvinte de încurajare din partea fanilor: „Frica mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă şi s-au întâmplat multe în viaţa mea. Dar acea frică… Tulburările… Aşa poate arăta cancerul”.

Shannen Doherty a fost diagnosticată în anul 2015 cu cancer la sân

În 2015, actrița a primit pentru prima dată diagnosticul de cancer de sân și a trecut printr-o intervenție chirurgicală de mastectomie, urmată de chimioterapie și radioterapie. În 2017, a anunțat că boala a intrat în remisie, dar, după trei ani, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiu terminal.

Doherty a folosit rețelele de socializare pentru a-și împărtăși experiențele legate de diversele diagnostice și tratamente, inclusiv o fotografie în care apărea fără păr și cu sângerări nazale. Scopul ei a fost de a spori gradul de conștientizare și a încuraja oamenii să efectueze mamografii, să facă controale regulate și să depășească frica pentru a se confrunta cu orice obstacol pe care viața le scoate în calea lor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page