Press "Enter" to skip to content

Ce studii are, de fapt, Andra Măruță. Puțini știu asta despre soția lui Cătălin Măruță

Andra Măruță este una dintre cele mai apreciate și de succes artiste din România. Melodiile ei ajung mereu în top și strâng milioane de ascultători pe Youtube. Mulți s-au întrebat, însă, ce studii are, de fapt, Andra Măruță și cum a făcut să câștige faima.

Ce studii are, de fapt, Andra Măruță

Andra Măruță este renumită pentru vocea și talentul artistic, însă puțini știu că artista ar putea oricând să-și schimbe cariera. În caz că în vreo zi nu va mai fi dispusă să plece în turnee ori să susțină concerte, Andra va putea ajunge profesoară.

Ceea ce nu știu mulți despre Andra este că aceasta are studii pedagogice și că ar putea oricând ocupa o catedră de muzică. Adevărul a fost dezvăluit chiar de către artistă. „Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică”, a mărturisit după ce și-a dat licența.

Puțini știu asta despre soția lui Măruță. Cine a lansat-o în muzică

Mulți sunt convinși că Andra și-a început cariera muzicală cu ajutorul familiei sale, de asemenea artiști. Însă, de fapt, cântăreața a fost remarcată de către Costi Ioniță, care a crezut în talentul său și care a propulsat-o în topurile muzicale. El i-a compus melodia „În noapte mă trezesc”, cu care cântăreața și-a făcut debutul muzical.

Culmea e că înainte să existe Costi Ioniță în viața Andrei, artistul Raoul a ajutat-o. „Cu Andra sunt din acelaşi oraş, Turda, un oraş mic. Eu am făcut parte din începuturile Andrei, prin mine a ajuns ea la Bucureşti. E o prietenă dragă, iar până la Costi Ioniţă a fost un drum pe care a trebuit să-l facă. Norocul şi talentul au făcut-o să ajungă şi la Costi. Ea a fost în televiziune şi la Teo înainte să ajungă la el”, a spus Raoul pentru Click!.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page