Press "Enter" to skip to content

Ce se întâmplă dacă pui folie de aluminiu în mașina de spălat în timp ce speli rufele. Trucul e genial

În zilele noastre mașina de spălat este indispensabilă din viața de zi cu zi. Aceasta ușurează considerabil munca gospodinelor. Bagi rufele în mașina de spălat, le scoți și cam asta a fost. Ei bine, lucrurile nu stau mereu chiar așa. În timpul spălării mai pot apărea probleme, iar rufele noastre să nu iasă așa cum ne dorim. Pentru aceste mici probleme există și soluții ieftine și eficiente. Ce se întâmplă dacă bagi folie de aluminiu în mașina de spălat rufe.

  • De ce să pui folie de aluminiu în mașina de spălat
  • Trucul te va uimi

Hainele sunt foarte importante pentru majoritatea oamenilor. În afara faptului că se cheltuie bani pe le, ieșim pe stradă cu ele și atunci trebuie să arătam impecabil. Nu este tocmai plăcut să pleci de acasă și pe drum să observi o pată care nu s-a luat, fire de păr rămase de la spălat, scame, etc. Pentru a rezolva aceste probleme există foarte multe trucuri care vin în ajutorul nostru. Unul dintre ele este să pui folie de aluminiu. Cum funcționează și ce trebuie să faci.

Ce se întâmplă dacă pui folie de aluminiu în mașina de spălat

Exisă fel și fel de trucuri pe lume asta ca să ne ajute în treburile casnice. Unul dintre ele este cel cu folia de aluminiu în mașina de spălat rufe. Hainele nu ies întotdeauna perfecte de la spălat, iar asta e o problemă care ne poate deranja destul de tare. Rufele pot rămâne cu fire de păr pe ele, scame, păr de la animale etc. Asta se poate rezolva rapid cu dor câteva biluțe de folie de aluminiu. Pune în mașina de spălat câteva biluțe de folie de aluminiu. Toate scamele, firele de păr, blana de la animale se vor strânge pe biluțe, iar hainele vor ieși impecabile. Cum este posibil?! Ei bine, din cauza electricității făcute în urma frecării hainelor de cuva mașinii , biluțele de aluminiu vor atrage toate imperfecțiunile de pe haine.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page